2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

@زینبی_بابا    

زینبی جون من انوکسا میزنم دور نافم خیلی دردم میگیره انگار پوست شکمم ضخیم شده دیگه حالا امشب قبلش یخ گذاشتم روی پوستم سر شد بعدش تزریق کردم خیلی خوب بود اصلا دردشو حس نکردم، میگم اینکار ایرادی نداره؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله که همه چی خوبه نگران نباش بتای منم  روز ۱۴ عددش ۷۹۰ بود خیلی بالا نبود. برای من آمپول پ ...

سلام عزيزم تبريك ميگم 

شما مركز مام ميريد؟ خاطرتون هست براي پانكچر چه داروهايي استفاده كردي؟ چندتا تخمك و چند تا جنين داشتيد؟ 

علت سقط رو بهتون چی گفتن؟

چیزی نگفتن من بعد مثبت شدنم رفتم شهرستان اونجا دچار خونریزی شدم بعدم دسترسی ب دکتر نداشتمو تو اوج کرونا و همه جا تعطیل بود دقیقا بعد از تعطیلات عید بود بعد ک رفتم دکتر گفت داروهاتو قطع کن 

منم همین مشکلو داشتم گویا رحمم دیواره داشت تو هیسترو بازش کردن،ولی بازم یه بار دکتر معاینه کرد درد د ...

خداروشکر مشکلت حل شد عزیزم با معاینه اصلا درد ندارم حتی انتقال اولمم راحت بودم توی هیسترو هم گفت مشکلی نبود.ان شاا... ک باردار میشی عزیزم

سلام دوستان  كسي هست حدود ٤٠ -٤١ سال با ivf باردار شده باشه ؟  ميخام ببينم ارزش داره انج ...

عزیزم اصلا ناامید نباش همه چیز امکان داره یکی از خانوما همینجا سه قلو بارداره با چهل سال سن خداروهزار مرتبه شکر ان شاا... ک بسلامت زایمان بکنه و ایشاا... روزی شما هم باردار بشید

دوستان دکتر من بهم گفت اسپرینت رو قطع کن چون احتمال لانه گزینی رو کم میکنه هفته دیگه انتقال دارم سری قبل نمیدونستم مشکل انعقادی دارم شما به محض مثبت شدن مجدد شروع کردید ؟البته انوکسان 6000 میزنم از الان

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
آهان به سلامتی عزیزم  Hpv هم یه جور ویروس دستگاه تناسلی هست و به معاینه ربطی نداره، پس کلا بی ...

ممنون عزیزدلم😘😘😘😘😍😍😍🥰🥰🥰🥰

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام دوستان  كسي هست حدود ٤٠ -٤١ سال با ivf باردار شده باشه ؟  ميخام ببينم ارزش داره انج ...

اره عزیزم برو انجام بده توکلت به خدا باشه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام ۳تا جنین انتقال دادن یکی بلاست دوتا ۴روزه..ولی جنین شناس خیلی مضخرفیه ... دوتا جنین پسر ۴روزه د ...

انشالله خدادلتد شاد کنه ۱۴ روزه دیگه با بتای توپ بیایی 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
من بالاخره نفهمیدم برای پسر باید گرمی بخوریمیا سردی!؟ 

عزیزم باید گرمی بخوری منم پری بیاد میرم برایه تخمک کشی وتعیین جنسیت من با سرعت نور انرژی دارم برم برایه شروع سیکل انشالله باهم نتیجه مژگیریم سال اینده پسر هامون بغلمونن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی