2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
مگه فولیک 5 ضرر داره؟ منم از قبل انتقالم دارم میخورم دکترم قطعش نکرد مشکلی ام نداشتم ولی 5 نوشت از ا ...

نه چون اهن می خورم تو ماه ۵ هستم فک کنم باید قطع کنه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا جنین بودن یکی مونده؟من دوتا انتقال دادم بتام بالا بود گفتم شاید ربطی داشته باشه

نه ربطی نداره ایشالا اونی بخ ای که بشی من دوقلو اصلا نمی خ استم چون یه بچه دارم ولی دفعه اول با یدونه منفی شد دفعه دوم دوتا انتقال دادم

بچه ها جنین بعد از انتقال تا چند روز بعد ممکن لانه گزینی کنه منم هنوز امید دارم میگم شاید ازمایشم مث ...

عزیزم‌بستگی داره بعضیا روز ۳ بعضیام دیرتر نمی شه گفت کی

من روز ۲۱ انتقالم رفتم سونو ساک که دکتر دو تا ساک دید که یکی کیسه زرد داشت و یکی نداشت. اما هیچ کدوم ...

عزیزم من چون شهرستانم هنوز حتی سونوی ساک هم نرفتم، خیلی نگرانم چون بتام خیلی بالا نبود 😔

روز ۱۳ عددش ۲۵۰ بود، توکل برخدا

هفته ی بعد چهارشنبه نوبت گرفتم برم ببینم چخبره

تروخدا دعام کنین، دفعه ی چهارمه

سلام عزیزم مبارکههههه😍😍😍 نه بابا اصلا مهم نیست این به خاطر اسپکولوم هست که گذاشته بودن برای انتقا ...

ایشالاااا ممنونم ازت التماس دعا

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
عزیزم خ خوشحال شدم...ایشالا جشن بارداریت😍 چند سالته؟

انشاالله با دعای شما دوستان همه جواب بگیریم...۲۲سالمه

مبارک باشه عزیزدلم گل پسراتودلتن ایشالا دوهفته دیگه بایه بتای تپلی  اعلام حضور میکنن 😍

انشاالله فداتون بشم ک انقدر روحیه میدین😍

عزیزم من چون شهرستانم هنوز حتی سونوی ساک هم نرفتم، خیلی نگرانم چون بتام خیلی بالا نبود 😔 روز ۱۳ عد ...

عزیزم بتات خیلی هم خوبه دوست من بتاش ۵۶ بود الان قلب نینیشم تشکیل شده ...این استرس ونگرانیه که بده خیییلی مبارک باشه مواظب خودت ونینی باش عزیزم 

عزیزم من چون شهرستانم هنوز حتی سونوی ساک هم نرفتم، خیلی نگرانم چون بتام خیلی بالا نبود 😔 روز ۱۳ عد ...

ایشالله که همه چی خوبه نگران نباش بتای منم  روز ۱۴ عددش ۷۹۰ بود خیلی بالا نبود. برای من آمپول پروژسترون رو قطع کرد و استرادیول را هفته به هفته گفت کم کنم. الهی تا اون موقع قلب نی نی هم می بینی

ا😔😔  اره ۸ تای دیگه دارم  شما مشکلت چی بود چن تا جنین داری ؟ انتقال دادی تا حالا ؟

عزیزم من هنوز نمیدونم مشکلم چیه. شاید ایمنی. یه انتقال منفی داشتم. 

من ۳ تا فریز دارم. 

ایشالله دفعه بعدی جواب میگیری 😍