2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست
ایشالله که همه چی خوبه نگران نباش بتای منم  روز ۱۴ عددش ۷۹۰ بود خیلی بالا نبود. برای من آمپول پ ...

اره عزیزم دستور دارویی رو میدونم چون سلطان انتقالم 😔

میگم که دفعه چهارممه

دعام کن ترلا جون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من چون شهرستانم هنوز حتی سونوی ساک هم نرفتم، خیلی نگرانم چون بتام خیلی بالا نبود 😔 روز ۱۳ عد ...

عزیزم من روز ۱۴ ۱۴۰ بود چرا ما اینقد رو این بتا حساس شدیم.وقتی میگن بالای ۵۰ مثبته یعنی مثبت 

عزیزم من چون شهرستانم هنوز حتی سونوی ساک هم نرفتم، خیلی نگرانم چون بتام خیلی بالا نبود 😔 روز ۱۳ عد ...

بتای من روز ۱۴ عدد ۱۸۷ بود.اونوقت من چی بگم؟نگران نباش.ان شاالله همه چی خوب پیش میره.منم دوشنبه وقت سونو دارم.شایدم دو قلو باشه  

خدایا شکرت  
در اون حد نیست چون قبلا هیسترو شدم برج ده98بعدم انتقال جنین داشتم پس فک نمیکنم اونقد بسته باشه

منظورم اینه شما تنها نیستین نترسین همچین چیزایی اتفاق میفته.ناراحت نباشین.انشاله زود مشکلتون حل میشه

سلام بچه ها کسی راجب تنگی دهانه رحم چیزی میدونه؟

منم همین مشکلو داشتم گویا رحمم دیواره داشت تو هیسترو بازش کردن،ولی بازم یه بار دکتر معاینه کرد درد داشتم دیگه واسه انتقالم بی هوشی گرفتم با بی هوشی برام انتقال دادن،الان ۳روزه انتقال دادم برام دعا کنید

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
عزیزم فیبروم شما از چه نوعی بود ؟چند سانت؟چند تا بود؟جاش بدبود؟چرا عمل باز؟ بنکینگ یعنی چی

ای وای عزیزم ببخشید فیبرومهای من اینترامورال و ساب موکوزال بودن اشتباه نوشتم ساب سروزال ، من اصلا ساب سروزال ندارم 

خدا رو شكر عزيزم ، واقعا اين كرونا داغونمون كرده الان يك نمونه شما رو اينجا داريم ميبينيم ، حالا ببي ...

ممنون از دعای زیبات عزیزم   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم دکتر برای من ۱ نوشته با اینکه فعلا دو تا ساک دیده چرا برای بعضیها دوز ۵ تجویز کردن. توی نسخه ب ...

نمیدونم عزیزم من قبل از اینکه انتقال بدم برام 5 نوشت بعدشم تا الان همینو برام نوشته حالا این دفعه بهش بگم شاید تغییرش بده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم من هنوز نمیدونم مشکلم چیه. شاید ایمنی. یه انتقال منفی داشتم.  من ۳ تا فریز دارم.  ...

دارچین جان شما ازمایش ایمنی انعقادی دادین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود