2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
سلام این جواب پاپ اسمیر منه کسی میتونه بگه چجوریه؟

عزیزم هیچ مشکلی نداره پاپ اسمیرت 

فقط یکم التهابه که انگار تو همه پاپا اینو میزنن 

برا منم زده بود دکتر گفت چیزی نیست 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یک ساعته دارم خون گریه میکنم شوهرم گفت گریه نکن زنگ بزن بگو ماه بعد بیایم برای شروع دوباره؟&n ...

خوب خداروشکر همونی شد ک خودت میخاستی حالا ی کم اروم بگیررر.چراااا دروغ بگم من ب حال خودم ک چقدرشبیه توبود گریه کردم ی دل سیررررر

عزیزم من تا هفته 20 به صورت همون قرص 1 میلی داشتم، بعدش تو مکمل مولتی ویتامین داشت دیگه مجزا نخوردم، ...

من هم اهن دارم هم مولتی ویتامین هفته ۱۸ هستم هنوز دارم فولیک ۵ می خورم شنبه وقت دارم بهش میگم زیاد نیست؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها یک ساعته دارم خون گریه میکنم شوهرم گفت گریه نکن زنگ بزن بگو ماه بعد بیایم برای شروع دوباره؟&n ...

خداروشکر عزیزمممم خوشحال باش دیگه بنظر من کپسول ژل رویال بخر بخور هم خودت هم همسرت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

من روزی که منفی شد عزیزم تا بعدقطع کردن داروها پری شدم رفتم مرکز ولی قبول نکردن دوباره دارو بدن

گفتی پری بعدی بیا

عزیزم شما امروز انتقال داری ؟ چه لحظه ای 😍هنوز نگفتن چندتا جنین پسرداری 

اره الان تازه اومدیم خونه انقد علاف میکنن...

از ۹تا ۵تاش پسر بود ک یدونش فقط بلاست بود بقیش ۴ روزه..۳تاشو انتقال داد

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
من روزی که منفی شد عزیزم تا بعدقطع کردن داروها پری شدم رفتم مرکز ولی قبول نکردن دوباره دارو بدن گفت ...

به من گفت دوبار پریود شدی بعد بیا

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

سلام ،من قراره آی یو آی انجام بدم ،حالا دکتر گفت تست تانل هم باید بررسی بشه،منظورش همون روز انجام آی یو آی هست یا باید بریم آزمایشگاه قبلش؟ کسی این تستو انجام داده؟ ممنون میشم اگه میدونین جواب بدین 

خداروشکر عزیزمممم خوشحال باش دیگه بنظر من کپسول ژل رویال بخر بخور هم خودت هم همسرت

ماهک جون راهنمایی میکنی برای تقویت خودم و شوهرم

و اینکه چیکار کنم رحمم آماده بشه برای بارداری پسر؟ 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

سلام ۳تا جنین انتقال دادن یکی بلاست دوتا ۴روزه..ولی جنین شناس خیلی مضخرفیه ... دوتا جنین پسر ۴روزه دیگ دارم میگ میذارم ۵روزه بشن وگرن اوت میشن اخه من اونارو همینطور ۴روزه میخام کلی هزینه تعیین جنسیت دادم 

البته ۳تا دخترم بلاست بودن

@بادخرید    

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...