2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم مبارک باشه هاله داره واسه آزمایش عجله نکن بمون همون موقع دکتر گفته برو

چشم.اتفاقا دیروز میخاستم برم از بدم ولی هرکاری کردم شوهرم نزاش.گف میری ی وقت بتات پایینه.ولش کن چهاردهم برو هرچی شد شد دیگ

چشم.اتفاقا دیروز میخاستم برم از بدم ولی هرکاری کردم شوهرم نزاش.گف میری ی وقت بتات پایینه.ولش کن چهار ...

بچه ها اگر خداخاسته باشه و برامن مثبت بشه من دیگ ب خدااا از ته ته دلم ایمان میارم.چون اصلا اینسری استراحت کامل نداشتم روز سوم رفتیم بیرون باشوهرم.انقددلم گرفته بود گفتم بایدبریم بیرون ی دور بزنیم.همینجوری ی دور ی دور سرازمنطقه بیستو دو ک دوتا شهید گمنام اونجا دفنن دراوردیم.خودمونم بعدش موندیم ک خونمون کجا اینجا کجا.سرپا ی دعای توسل خوندمو چقدم پیاده روی کردم.فرداش خونه مادرشوهرم شام رفتیم.بعدشم خونه مامان خودم.همش بیرون بودم دیگ.روزشش ک بیبی منفی شد شبش باهمسایمون دعوام شد چ دعوایی اومده بود میگف چراصدای تلویزیزنت زیاده منم ازلجه تست منفی انقد دادوبیداد کردموسر اون بدبخت خالی کردم بعدشم زنگ زدم ب شوشو چقد گریه کدرمو با اونم دعوام شد بیچاره.ولی در کل میخام بگم اگه خدابخادوووهمین یه هاله کوچولو منو مامان کرده باشه.اگ خدابخاااد همه چی ممکنه.ببخشید زیادپرحرفی کردم اما گفتم شاید ی کم روحیه بگیرید

بله عزيزم حتما برن سونو البته من هم نميدونستم و اصلا نمي خواستم برم ولي مامايي كه تو مطب دكتر هست ب ...

سلام دوست عزیز

ببخشید دیروز پیامتونو خوندم هرچقدر سعی کردم بی تفاوت باشم دیدم نمیتونم . به نظر خودم پزشک فقط خواسته یک انگیزه بده که دوباره تلاش کنه مریضش وگرنه جنین زنده به معنای اینه قلب و ضربان قلب داشته باشه از نظر علم پزشکی و زمانی که بتا به ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تا میرسه تازه فقط ساک بارداری خالی دیده میشه نه چیزه دیگه ای و قلب جنین از هفته پنجم به بعد تازه تشکیل میشه . و اون زمان بتا خییییلیییی بالا هست تا ضربان قلب دیده شه . با اطمینان میگم امکان نداره با بتا ۴/8 چیزی دیده شده باشه . تمام مراکز ناباروری وقتی ازمایش دوم منفی میشه میگن داروهارو قطع کنید تا پریود شید و این بتا و این جنین زنده ای که دکتر دم از اون میزنه بیشتر به خیال و توهم میخوره نه واقعیت . دوستان عزیز اصلا نگران قطع کردن داروهاتون با وجود بتا منفی نباشید . چون یک همچین چیزی غیرممکنه 

قربونت برم انشالله شماهم بتات رفته بالا و خبر مثبتیتو بدی

قربونت عزیزم

با دعای خیر شما 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام صبحتون بخیر بچه هایی که باردار هستید شماهم ناخناتون خیلی مقاوم و محکم شده!؟ علائم بارداریه یا ...

من تو بارداری قبلیم اینطور بودم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
برو خدا به همراهت انشالله به مرادت میرسی

هنوز درگیر کارا هسیم ...از ۳شنبه جنینارو تعیین جنسیت کردن بد الان هنوز منتظریم ک جواب تعیین جنسیتارو بده جنین شناس😡😡

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام دوست عزیز ببخشید دیروز پیامتونو خوندم هرچقدر سعی کردم بی تفاوت باشم دیدم نمیتونم . به نظر خودم ...

سلام عزيزم

ممنون كه توجه كرديد و پاسخ داديد.

عزيزم دكتر من يكي از با تجربه ترين و حاذق ترين دكتر ها در زمينه نازايي هستن(دكتر پاكروش).ايشون الكي حرف نمي زنن و اصلا اهل اميد دادن نيستن.قبل من دو تا خانم كه منفي بودن رفتن داخل و فقط بهشون گفت كه دارو رو قطع كنيد.من كه رفتم ايشون از روي بافت رحم نه اينكه قلب رو ببينن گفتن خون وارد لگن نشده و جنين هنوز زنده است.اين به معناي ديدن قلب نيست.يعني هنوز امكان لانه گزيني و بارداري وجود داره.و به من فرمالين دادن كه بعد از دفع جنين بدم آزمايشگاه .الان هم كه جواب آزمايش اومده نشانه هاي سقط ديده ميشه.مي تونم جواب آزمايش رو براتون بزارم كه ببينيد.به دكتر ايمونولوژ (دكتر زرناني)هم نشان دادم(چون ٤ تا فاكتور ايمني روش بررسي شده كه ببينن علت اين مشكل ايمني بوده يا خير) گفت كه اين نشون ميده سقط اتفاق افتاده.

در ضمن عزيزم من آدم بيسوادي نيستم كه دكتر بخواد با حرفهاي بي اساس گولم بزنه