2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست

سلام صبحتون بخیر

بچه هایی که باردار هستید شماهم ناخناتون خیلی مقاوم و محکم شده!؟ علائم بارداریه یا از عوارض داروهاس!؟ 

من ناخنام خیلی نازک و شکننده است اصلا بلند نمیشه چون زود میشکنه اما الان محکم و مقاوم و بلند شده خیلی تعجب میکنم! 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام صبحتون بخیر بچه هایی که باردار هستید شماهم ناخناتون خیلی مقاوم و محکم شده!؟ علائم بارداریه یا ...

ایشالا ک بتات دوسه برابرشده باشه فقط ماروووو بی خبرنزار دیشب سرنماز یهوووو یادت افتادم.ایشالا ک خوش خبرباشی

ایشالا ک بتات دوسه برابرشده باشه فقط ماروووو بی خبرنزار دیشب سرنماز یهوووو یادت افتادم.ایشالا ک خوش ...

مرسی یعنی میشه جواب بگیرم ببینم بتام کلی بالا رفته

واای مرسییی که یادم بودی

الهی توام خبر مامان شدنتو بدی تو این چندروز

سلام عزیزم اره رفتم آزمایش دادم ساعت12آماده میشه

اوه چقددیر اینجا یه ساعته میدن.ولی صبورباش خدابزرگه.عزیز دیشب من باز دوباره بیبی زدم ساعت نه شب بعد ازپنج مین ی هاله انداخت دوباره.البته این سومین بیبی چکه هاله دارم بود تا الان

اوه چقددیر اینجا یه ساعته میدن.ولی صبورباش خدابزرگه.عزیز دیشب من باز دوباره بیبی زدم ساعت نه شب بعد ...

پررنگ تر نشده بود به نسبت قبلی ها!؟ 

آمپول زده بودی یانه!؟ 

مرسی یعنی میشه جواب بگیرم ببینم بتام کلی بالا رفته واای مرسییی که یادم بودی الهی توام خبر ماما ...

اره چرانمیشه عزیزم واس خدااا هیچ کاری نداره فقط باید ضبورترازقبل باشیمووو توکلمون ب خداباشه

پررنگ تر نشده بود به نسبت قبلی ها!؟  آمپول زده بودی یانه!؟

چرااانسبت ب دوروزقبل یه کم پررنگتر شده بود.نه امپولم فقط پرژسترون میزنم.قبلی بعد ده مین انداخت کمرنگترازاین ولی این پنج مین یه کم پررنگترازقبلی

چرااانسبت ب دوروزقبل یه کم پررنگتر شده بود.نه امپولم فقط پرژسترون میزنم.قبلی بعد ده مین انداخت کمرنگ ...

عزیز عکس باید چه جوری بزارم من بلدنیستم میشه بهم بگی عکسی بیبی چکموبزارم ببینی

چرااانسبت ب دوروزقبل یه کم پررنگتر شده بود.نه امپولم فقط پرژسترون میزنم.قبلی بعد ده مین انداخت کمرنگ ...

پس حتما مامانی عزیزم😍

عزیز عکس باید چه جوری بزارم من بلدنیستم میشه بهم بگی عکسی بیبی چکموبزارم ببینی

عزیزم رو اینکه دورش مشکی کشیدم بزن بعد برو گالری عکستو انتخاب کن و ارسال کن