2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست
مثبت فکر کن و به تعداد فکر نکن... خدا اگه بخواد میگیره و نخواد نمیگیره به تعداد نیست عزیزم..

خودمم همین فکرو میکردم و دلم میخواد شانسمو امتحان کنم ولی حرف دکتر یکم مردد کرد منو ولی با حرفایی که اینجا زدیم دلم آرومتر شد و باز دلم میخواد شانسمو امتحان کنم بعد من اصلا فک نمیکردم با یدونه انتقال ندن کلا میخواسم به دکتر بگم هرچندتا جنین دارم یکیشو فقط انتقال بده چون دوقلو نمیخواسم چون نمیخوام کسی بفهمه آی وی اف کردم هیچکس خبر نداره اخه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
خیلی دوباره رفتن تو سیکل سخته هم سخت هم پرهزینه. والا نمیدونم بمن گفتن چهار الی پنج تا تخمک داشتم&nb ...

خب من ماه پیش تو سیکل بودم این ماه هم رفتم ، ماه پیش که داروها جواب نداد و من طبق روال بدون دارو یک تخمک داشتم که همونم جنین شد و فریز کردم 

، کاش بتونی یک بار دیگه وارد سیکل بشی تا جنینت بیشتر بشه و اونجوری با خیال راحت تری انتقال بدی ، باز هر جور صلاح میدونی ، خدا بخواد یک دونه جنین هم میگیره ، توکلت به خدا باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شادن جون اگه تهرانی برو‌صدری بهت میگه ۱۰۰ درصد 

نه عزیزم همدانم، اینجایی که میخوام برم خیلی تعریفشو میکنن ببینم تشخیص میده یا نه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ایشاالله هر چی هست سالم باشه ولی دعا میکنم خدا بهتون یه پسر کاکول زری بده دلتون بیشتر شاد شه جنسیت پ ...

قربونت عزیزم😍😍😍

حالا شوهرم هیچی نمیگه یعنی همیشه میگه فقط سلامتش مهمه ولی خانوادش عاشق پسر هستن برعکس خانواده خودم که دختر دوست داریم، هرچی خدا بخواد همون خوبه❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خب من ماه پیش تو سیکل بودم این ماه هم رفتم ، ماه پیش که داروها جواب نداد و من طبق روال بدون دارو یک ...

خوب شما چرا اون یدونه رو اول انتقال ندادین که اگه نشد بعد برید باز.. کیفیت جنینی که براتون تشکیل شد چی بود و دکترتون کیه

نه منم یدونه فقط جنین داشتم تا حالا انتقال ندادم اصلا 

میخوام بدونم این واقعا درسته که با یدونه انتقال دادن درصد گرفتن میاد پایین؟من تازه فکر میکردم رحم جای بیشتری داره و اون یدونه راحتر رشد میکنه وقتی یدونه انتقال بدن

چيزي كه من از حرف دكتر فهميدم تا زمانيكه جنين تو رحم زنده اس و خون وارد لگن نشده احتمال بالا رفتن بت ...

عزیزم دکترتون کی هست ؟؟

،کدوم مرکز؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
زینبی جون حرف دلم رو میزنی این چند روز که پستها رو میخونم کلی حرص میخورم از دست دوستان مخصوصا طوطییا ...

خودمم از دست خودم ناراحتم 

گفتم مثبت میشه زودتر خوشحال میشم نمیدونستم اینجوری میشه

حالا هم توکل به خدا قسمتم باشه میمونه نباشه که دوباره میرم تو سیکل 

فقط به کنجدات بگو واسه خاله طوطیا دعاا کنن

واقعا خدا حفظشون کنه عزیزم اخه میدونید دکتر که درصد گرفتنش میاد پایین خیلی دلم گرفت ولی واقعا برگشت ...

من انتقال دادم بازم جنین داشتم دکتر گفت یه دونه انتقال بدی بهتره منم قبول کردم چند نفر باهم بودیم یه دونه واسشون انتقال داد 

هنوز معلوم نیست باردارم یا نه

نه عزیزم همدانم، اینجایی که میخوام برم خیلی تعریفشو میکنن ببینم تشخیص میده یا نه

مهم سالم بودنشه انشاالله که همه چی عالیه 💙💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷