2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045399 بازدید | 684464 پست
سلام گلم مرسی توخوبی.نی نیت خوبه نه عزیزم هنوز نرفتم یعنی هنوزپریود نشدم که برم.دفعه پیش تو تاسوعا ...

خوبیم عزیزم ممنون

این ماه شدی برو به امید خدا، چون با این کرونا ممکنه بازم انجام ندن

من انشاالله هفته ی دیگه میرم برای ان تی و غربالگری، فکر نکنم از الان جنسیتش معلوم باشه، به نظرت نشون میده؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام به همه دوستای خوبم.من یه مدتی نبودم.متاسفانه مبتلا شدم به این ویروس لعنتی(کرونا).دعا میکنم که ا ...

سلام لی لی جون😍😍😍 خداروشکر که الان حالتون خوبه عزیزم انشاالله که با خبر مامان شدنت هممونو کلی خوشحال میکنی😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لا جان نی نیم خوابیده...الان باید تلاش کنم خواستنی ترین موجود دنیامو سقط کنم دعا کن خوش قلب مهرب ...

عزیزم😔😔😔 خیلی خیلی سخته واقعا، انشاالله خدا خیلی زود با دوتا نی نیه سالم جاشو برات پر کنه معجزه ی خدا دور نیست ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان به من گفتن خوبه بخوری برو خدا پشت و پناهت انشالله ۱۴ روزه دیگه با خبره خوب میایی

خدا از زبونت بشنوه برام دعا کن الهی ک هممون نتیجه بگیریم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
فردا صبح ...این چن روزم گوشت قرمز زیاد خوردم بنظرت مربای به خوبه بخورم؟؟؟

گلم به نظرم امروز رو چیزای سبک بخور کله پاچه خیلی قویه میترسم بخوری گلم نخور.کوکو سیب زمینی بخور شب نشاسته با آب بخور صبم بازم یه لیوان نشاسته با آب بخور بدون استرس برو درضمن مثانه ات پر باشه دکتر من میگفت اگه پر نباشه به ضرر خودتونه گلم 

عزیزم شما باردارید

دیروز که روز نهمم بود که ازمایش دادم منفی بود 

نمیدونم دیگه ازمایش بعدی چی میشه 

راضیم به رضای خدا

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
از اینا هست ارزونتر 

پایه نداره دیگه فقط اون وان بالاشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
کاش مثل کنکور بود، از کنکور هم بدتره 

زینب جون ماشین لباسشویی واسه سیسمونی استفاده میشه ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دیروز که روز نهمم بود که ازمایش دادم منفی بود  نمیدونم دیگه ازمایش بعدی چی میشه  راضیم ب ...

انشالله مثبتی 

منم دیروز نهمم بود بی بی چک گذاشتم منفی بود 

اینجام کسی نمیگه تجربه ای اینجوری داشتن نتیجه چی شده چند روز بعدش

شما مامان میشی بیا خبرشو بده ریپلایم کن باشه

سلام دوستان من امروز از دکترم پرسیدم که یک جنینی که دارم رو برام انتقال میده یا نه که گفتن به میل خودت بخوای انتقال میدیم ولی درصد گرفتنت پایین میاد. حالا سوالم اینه کسی اینجا هست که یدونه انتقال داده باشه و مثبت شده باشه و اوکی؟ لطفا کسی که تجربش داره جوابمو بده ممنونم

در اندک من تویی فراوان یارب..
چرا ی بچه ازبهزیستی نمیاری

من فقط ۷ ماه اقدام کردم و نشد و بعد رفتم فیبروم هام رو عمل کردم و بلافاصله اومدم تو سیکل میکرو ، خیلی زوده به همچین چیزی فکر کنم ، الانم دیگه کمتر کسی بچه از بهزیستی میگیره ، با وجود تخمک اهدایی و اسپرم اهدایی و رحم اجاره ای ، اینام تازه راه آخره مال وقتی که به بن بست خوردی

پایه نداره دیگه فقط اون وان بالاشه 

اره دیدم اونارو کلا رو زنین سختمه حالا باز برم ببینم بچه اول بود مهم نبود برلی دومی که می دونی دیگه نمیاری زور داره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود