2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
زینب جاان میدونم این روزا وقتی ازش یه مدت بگذره میگیم اصلا اینقدر حرص خوردن نداشت  ولی الان ...

عزیزم یه عالمه تایپ کرده بودم پرید 

ولی از این حرص میخورم ماها قراره مادر بشیم یه ذره صبر نداریم و تا حالا خیلی اتفاق افتاده طرف بی بی منفی داشته ولی واقعا حامله بوده، حاملگی سالم!!!! یا دیده بی بی منفی بوده داروها رو قطع کرده و باعث سقط شده، خب چرا آخه اون زبون بسته باید تلف بشه!؟؟ یعنی اگر مادرش صبر میکرد شاید تو بغلش بود... به خاطر اینکه مادرش دیگه خسته شده بود نموند

لاله جون با بتا 50 روز 14 اگر مثل شما زود آزمایش میداد منفی بود منفی... 

دیگه خودت حساب کن 

الانم نگرانم شاید واقعا داشته بچه لانه گزینی میکرده یا شاید داره بتا میره بالا ولی شما نا امید شدی و نمیخوای آمپول بزنی اون وقت چی... این حجم از استرس اصلا براش خوب نیست به اینا هم فکر کن حتما عزیزم 

هم شما هم بقیه عزیزان که با کلی عجله بی بی میزنن... 

سلام دوستان من امروز از دکترم پرسیدم که یک جنینی که دارم رو برام انتقال میده یا نه که گفتن به میل خو ...

من تو همین تاپیک دیدم کسانی رو که یک جنین انتقال دادن و حامله شدن فقط باید خدا بخواد اسمشو یادم نیست الان موشموشی هم یه جنین انتقال داده که جوابش مثبته ولی بتاش پایین بوده باید فردا تکرار کنه ازشو

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون ماشین لباسشویی واسه سیسمونی استفاده میشه ؟ 

ببین من میخواستم بخرم بعد از تولد یهو همه چی خیلی گرون شد، چون شیردوش خریدم دیگه نتونستم بگیرم

فعلا هم لباسشویی خودمون خدا عمرش بده داره کار میکنه 😬😬😬😁😁😁

صندلی ماشین هم خیلی واجبه عزیزم حتما بگیرین

من فقط ۷ ماه اقدام کردم و نشد و بعد رفتم فیبروم هام رو عمل کردم و بلافاصله اومدم تو سیکل میکرو ، خیل ...

از خدا میخامممم خیلی زود مادریشی وکارت ب اونجاها نرسه قشنگممم

سلام دوستان من امروز از دکترم پرسیدم که یک جنینی که دارم رو برام انتقال میده یا نه که گفتن به میل خو ...

اگرکیفیت جنینت خوبه انتقال بده

دکترکلانتری تواصفهان اصرارداره که هرباریک جنین بلاست انتقال بدید که اگررحم اون ماه جنین روپس زدلااقل یک جنین ازدست داده باشید

هفته ای چندی 12به بعد نشون میده گلم

ممنون عزیزم، روزی که برم میشه 12 هفته و 4روز

خدا کنه مشخص باشه برام فرقی نداره ها فقط سالم باشه ولی خب هیجان داره بدونم دختره یا پسر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

@زینبی_بابا    

زینب چون چسب جنین و هچینگ چی هست میشه توضیح بدی؟دیروز دکتر گفت ب جنین شناس گفتم اینکارا رو انجام بده شانس بارداری رو بالا میبرن؟ و اینکه حالا ک کنسل شد میشه اونجوری فریزشون بکنن باز؟

اره دیدم اونارو کلا رو زنین سختمه حالا باز برم ببینم بچه اول بود مهم نبود برلی دومی که می دونی دیگه ...

مامان ماهک شما واکسن آنفلوانزا زدی؟ من چندروز پیش رفتم داروخانه گفتن هنوز توزیع نشده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشالله مثبتی  منم دیروز نهمم بود بی بی چک گذاشتم منفی بود  اینجام کسی نمیگه تجربه ای ای ...

عزیزدلم نمیخوام ناامیدت کنم ولی من بلاست بود جنین هام و روز 9 انتقالم بی بی گذاشتم منفی شد نمی خواستم تجربه بدمو و بگم ولی چون گلایه کردی که کسی جواب نمیده گفتم.امیدوارم برای شما اینطوری نباشه من خودمو برا همه چی اماده کردمو و بی بی چک زدم 😭

عزیزدلم نمیخوام ناامیدت کنم ولی من بلاست بود جنین هام و روز 9 انتقالم بی بی گذاشتم منفی شد نمی خواست ...

باشه دیگه هر چی شد شد دیگه چکار کنم والا من بعد انتقال جنینام خدا خواست مادر شدم شکر اگرم نشد دیگه بیخیال میشم سرنوشتمو میپذیرم

ب امید خدا تو هم نی نی دار میشی❤❤❤❤❤

اره دیدم اونارو کلا رو زنین سختمه حالا باز برم ببینم بچه اول بود مهم نبود برلی دومی که می دونی دیگه ...

من که کلا ترس از شستنش دارم مامانم ایشالا میشوره 😆

حالا برو ببین شاید نظرت عوض شد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
باشه دیگه هر چی شد شد دیگه چکار کنم والا من بعد انتقال جنینام خدا خواست مادر شدم شکر اگرم نشد دیگه ب ...

امیدوارم که مثبت بشی من که تخمک اهدایی گرفتم و دو تا بلاست گرید a انتقال دادم و نشد الان سیکل لانگ برای انتقال در نظر گرفتن و دارم ال دی میخورم. عزیزدلم این مسیری که داخلشیم و باید اینقد بریم تا جواب بگیریم. دوستانی که تعیین جنسیت هستن به من انگیزه میدن 

ممنون عزیزم، روزی که برم میشه 12 هفته و 4روز خدا کنه مشخص باشه برام فرقی نداره ها فقط سالم باشه ولی ...

شادن جون اگه تهرانی برو‌صدری بهت میگه ۱۰۰ درصد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ببین من میخواستم بخرم بعد از تولد یهو همه چی خیلی گرون شد، چون شیردوش خریدم دیگه نتونستم بگیرم فعلا ...

خدا خیرش بده 😆😆

بله خیلی گرون شده اخه لباسشوییم هم یه دکمه داره واسه بی بی حالا نمیدونم بگیرم یا نه الکی دست و پا گیر نباشه 😂 

صندلی ماشین رو گرفتم