2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
ببخشید میشه بگی تقویتی چی استفاده کردی

من رفتم پیش ی دکترگیاهی تواصفهاان البت خودمون تهرانیم.یه مثقال زعفرونو باگرده نخل زنبورعسل بانیم کیلو عسل قاطی کردم روزی اندازه ی فندق ب شوشو.خودمم هرشب سیاهدونه وعسل با اب ولرم.عرق رازیانه روزی ی لیوان.نیمرو پیازخااام باتخم مرغ محلی وخرما هم خودم هم شوشو ی روزدرمیون صبحونه ها میخوردیم.بعدازظهرا یه روزدرمیون شیرموزی ک توش گردو عسل خرما کنجد پودرنارگیل ی کم زنجبیل باسیاهدونه اسیاب شده.البت منو شوشو طبعمون سرده خیلی اذیت نشدیم ب خدا با ذخایرمن همه میگفتن اهدایی شوهرمم ک اسپرما ازهمه لحاظ داغون اما یکی دوسال خودمونو ترکوندیم البت من هشتادوپنج کیلوشدم.اهان.گنجیشکم دکترگف واس شوهرت خوبه من شوهرم دوستاش براش گنجشک میاوردن میخورد.گوشت نداره اصلا ولی خیلی برا اسپرم خوبه.با بلدرچین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راست میگی خودمم خیلی میترسم دخترام خیلی اسرار دارن بزارم تورو خدا تونستین منم دعا کنین التماس دعا دا ...

ببخشید میشه بگی کجا انجام دادی چند تا جنین دختر وپسر شد برات چند سالتونه

من دلم روشنه که مثبتی انشالله با یه بتایه تپل

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
من روز نهم بی بی گذاشتم جنینام 5 روزه بودند امروز صبح بی بی چک گذاشتم یعنی امیدی نیست😢

نا امید نشو گلم برایه خیلی ها بتا دیر بالا میره انشالله مثبتی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
من روز نهم بی بی گذاشتم منفی بود جنینام 5 روزه بودند امروز صبح بی بی چک گذاشتم یعنی امیدی نیست😢 از ...

منم روزدهمم دیشب ی هاله خیلییییی کمرنگ انداخت.میگن لانه گزینی شایددیرانجام شه

إلهی عزیزم مبارکتون باشه 😍چجوری تعیین جنسیت کردین؟؟خودتون تعداد دختر و پسر وتعیین کردین؟؟منم میخوام ...

ممنون عزیز دلم ....

والا من کلا برا تعیین جنسیت رفته بودم ابن سینا ...۱۶ تا تخمک داشتم که هشت تاش جنین شد به لطف خدا ۵ تا دختر و ۳ تا پسر داشتم ....بستگی به تداد جنین داره دیگه ...معمولا برای بارداری اول اگه تعداد جنین بالا باشه مراکز خصوصی انجام میدن ....یزد رو نمیدونم میتونی زنگ بزنی بپرسی که پی جی دی دارن یا نه

إلهی عزیزم مبارکتون باشه 😍چجوری تعیین جنسیت کردین؟؟خودتون تعداد دختر و پسر وتعیین کردین؟؟منم میخوام ...

در مورد هزینه پی جی دی ابن سینا برای ۴ تا جنین ۴۷۰۰ میگیره و برای هر جنین اضافه ۶۵۰ 

انشالله به حق ۵ تن به  مراد دلت میرسی

همچنییین شماااا عزیزم.توکل ب خدااا.دیگ ازدست بنده ها کاری برنمیااااد.ماهااا صبرمون کمه.من خودم ک دیگ داغونم بیستوهش سالمه ولی ازلحاط روحی پنجاه سال بیشتررررررررر

منم روزدهمم دیشب ی هاله خیلییییی کمرنگ انداخت.میگن لانه گزینی شایددیرانجام شه

مبارکت باشه عزیزم انشالله ب سلامتی

اخه جنینای من 5 روزه بودن صبح بی بی زدم روز نهم انتقالم بود ک منفی نشون داد

شما جنینات چند روزه بودند

ببخشید میشه بگی کجا انجام دادی چند تا جنین دختر وپسر شد برات چند سالتونه من دلم روشنه که مثبتی انشا ...

ممنونم عزیزم توکل به خدا من دکترم مرضیه فریمانی هستش کلینیک امید همدان رفتم 4جنین پسر برام تشکیل شد دوتاشو برام انتقال دادن دوتای دیگه هم فریز کردن برام 

اره شماتوتایپیک من بودی انگاربتاتون بیستوپنج شده بود اره عزیزم

نه عزیزم سر بارداری اولم 

الان عکس بیبی چک هامو میذارم نگهشون داشتم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸