2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045140 بازدید | 684431 پست
سلام دوستای خوبم نی نی من قلب قشنگش وایستاد و دیگه نزد...دکتر بدون هیچ قبول مسئولیتی ختم بارداری دا ...

😭خدا بهت صبر بده عزیزم. ان شاءالله دفعه ی بعد 😞🤲🤲🤲🤲🤲🤲

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان خوبید چقد دلم براتون تنگ شده بود خیلی وقته نیومده بودم من تازه وارد هفته ۳۵ شدم توصیی ...

به سلامتی عزیزم، اگه قصد زایمان طبیعی داری حتما پیاده روی و تحرک داشته باش، منم ان شاالله پنج شنبه وارد هفته 35 میشم، تیکر ندارید؟ نینیتون دختر هست یا پسر؟ 

کجا انجام دادید؟؟؟ سری های قبل هم بلاست انتقال میدادی؟؟؟ چندتا؟؟؟

من دو بارصارم انتقال دادم دوبارم اونجاپانکچرشدم پیش دکتر صفری نه ب بلاست نمیرسیدن.بعد دکترصفری ازصارم رفت بعثت منم رفتم اونجا.اونجا دوباره پانکچرشدم.هیستروم شدم اما بعثت جنینام بهتربود.یه باربعثت فرش انتقال دادم نشد اینسری دوتا بلاست.سختیااااکشیدم

عزیزم من هزار بار مدیکور زدم. هیچ وقت هاله ننداخت. مثبته ایشالله، مبارکه پیشاپیش     hcg ...

الهی فداتشم.ب خدا وقتی میبیتی منفیه باز تکلیف خودتو میدونی اما مال من ازوقتی هاله انداخته همه میگن کاذبه ب خدا اگ منفی بودم همون روز عذاب میکشیدم تمام اما حالا سه روزه دارم میمیرمووزنده میشم

انشاله حتما مثبتی.اسم صفری رو نشنیده بودم.

من سه سال پیش صارم بودم پیش صفری بعد صفری اومد بعثتو نیکان ک منم بعدش این دوجامیرفتم پیشش.شما بیبی چک نزاشتی تاالان ک روزهشتته

سلااام خانوماااا.من تازه اومدم روزدهمه انتقالم.ششم بیبی منفی.هفتمو هشتم بعد ده دقیقه هاله ب نظرتون ب ...

عزیزم بیبی منم روز شش هفت مثبت شد خیلی کمرنگ و باردار بودم انشالله شماهم بارداری

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
من امروز رفتم دوباره ویزیت شدم. و کلی دارو گرفتم. گفت یه مقدار باید فاکتورهای ایمنیت بیاد پایین. یه ...

دارچین‌جون‌من‌‌‌آزمایش‌هایی‌که‌شماداده‌بودی‌به‌دکترم‌

نشون‌دادم..دکترم‌گف‌نمیخاد‌هزینه‌‌آزمایش‌بدی‌

داروهایی‌که‌لازم‌هس‌برات‌میدم..‌برامن‌هیسترونوشت‌وخراش

دیگ‌توکل‌برخدا..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من سه سال پیش صارم بودم پیش صفری بعد صفری اومد بعثتو نیکان ک منم بعدش این دوجامیرفتم پیشش.شما بیبی چ ...

من اول ک متوجه مشکلمون شدم انقدر داغون شدم که صبح تاشبم فقط گریه بود با اون حال روحی خرابم رفتم صارم.هروقت دکترومیدیدم قبل هرچی گریم میگرفت.اونم همش میگف با این حال خراااب نمیتونی مراحل ای وی افوو خوب پیش ییری.گف بزارچندماه دیگ بیا ک حال روحیت بهترشده باشه.امامن اصرارکردم نه که نه.درمانوشروع کردیم.پانکچرشدم شیش تاتخمک دادم دوتا جنین شد بی کیفیت.انتقال دادم منفی.باز دکترم گف فاصله بنداز گفتم نه میخام زود مامان شم.خسته شدم.دوباره پاکچرشدم ماه بعدش دوباره شیشتا تخمک دوتا جنینه بی کیفیت.بازانتقال منفی.دکترم گف دیگ من ویزیتت نمیکنم تا چندماهه بعد.خاستی بیای اینجادیگ پیش من نیااا.واقعا خداخیرش بده.ب خدا دکترنیس فرشتس.بعدیکی دوسال ک دیگ کلا حال روحیم خیلی بهتر شده بود رفتم صارم ک گفتن صفری رفته نیکانو بعثت.منم رفتم بعثت باروحیه ی بالا.اما اسنرس ک همیش داشتم.ولی دیگ به حداوایل داغون نبودم.باذخایر تخمدان دودهم ک اصلا لب مرض یاعسگیه درکمال ناباوری سیزده تا تخمک دادم ک دهتاش جنینی عااااااالی شد.دوتاشووفرش انتقال دادم بازمنفی.دکترم گف هیسروشوبا ازمایشای سقط مکرر.هیستروشدم سپتوم داشتم برداشتن.ازمایشاتمم مشکل انعقادی نشون داد.ک هپارین بهم دادوالان روزده انتقالمووووومحتاج دعای همه ی شما دوستاااان.اینم نامه ی اعمال مابود

هشت ساله منتظرم

انشالله که مثبتی ...پارسال من روز ۶ انتقالم هاله انداحت روز به روز هاله بیشتر میشد تا ۱۲ انتقالم از دادم مثبت بود و هر ۳تا جنین تشکیل شده بودن جنینام بلاست بودن و هر۳ گرفته بود برا همین زود نشون داد...پس انشالله که مادر شدی 🥰🥰🥰 من بعد ۳هفتگی سقط شد

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
انشالله که مثبتی ...من روز ۶ انتقالم هاله انداحت روز به روز هاله بیشتر میشد تا ۱۲ انتقالم از دادم مث ...

واااای خدایااااا.تبریک میگم عزیزم.ایشالا خدا دل همروووشادکنه.واس منم خیلی دعاکن

واااای خدایااااا.تبریک میگم عزیزم.ایشالا خدا دل همروووشادکنه.واس منم خیلی دعاکن

عزیز دلم خوب بهتون نگفتم من پارسال انتقال دومم بود اما در ۳هفته ..سقط شدن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥