2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

سلام دوستان منم بعد ۹ سال ناباروری و رفتن به همه مراکز ناباروری و نیمی از بهترین دکترا بلاخره مادر شدم انشاالله قسمت تک تکتون مادر شدن باشه هر چند دلم روشن همتون بزودی مادر میشید زینبی جون منو موقع انتقال خیلی راهنمایی کردی ازت ممنونم  راستی من پیش دکتر طرازی نتیجه گرفتم خیلی دکتر خوبیه گفتم شاید بدردتون بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خدابخاد جنین دوروزه هم خوبه جنین ۵روزه رو میگن بلاست

اینایی که سه روزه فریزش میکنن یعنی نمیشده که پنج روزش نکردن؟ بعد اینکه من یجا خوندم تو سایت که سه روزه بهتر داخل رحم رشد میکنه تا پنج روزه این واقعیت داره؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

خانما من رفتم ازمایش دادم امروز نهم انتقالم یعنی جنینم دو هفته هست 

منم رفتم ازمایش دادم گفتم حداقل باید یه کم اچ سی جی ترشح کرده باشه 

چون میگن جنین از وقتی لانه گزینی کرد شروع به ترشح هورمون اچ سی جی میکنه

دعاااا کنید واسم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اینایی که سه روزه فریزش میکنن یعنی نمیشده که پنج روزش نکردن؟ بعد اینکه من یجا خوندم تو سایت که سه رو ...

ببین عزیزم جنین شناس اگرببین جنین خوب داره تکثیر سلول میکنه و روند رشدش خوبه میزاره به ۵روز برسه ولی وقتی ببینه داره کند رشد میکنه سریع فریزش میکنه که ادامه اش رو تو محیط رحم راحت ترانجام بده

فکرت رو درگیر روزای جنین نکن عزیزم فقط بایدبالاسری بخاد

خانما من رفتم ازمایش دادم امروز نهم انتقالم یعنی جنینم دو هفته هست  منم رفتم ازمایش دادم گفتم ...

آخرطاقت نیاوردی گلم

انشاالله که خوش خبر باشی میخواستی تیتر ندی فقط بتا بدی که نیم ساعته بهت بگه

سلام عزیزم سه تا جنین سه روزه

عزیزم از خدا میخام همین امروز مثبت بشی.منم زنگ زدم مرکز گفتن ۵شنبه ازمایش بده دوباره.جنین منم ۳روزه بود.یه نفر هم دیدم گفته بود ازمایش اولش منفی شده بود ازمایش دوم مثبت.ولی در کل احتمالش خیلی کمه .

سلام به هنه عزیزان خوبید خوشید گفتم حالتون رو بپرسم ایشالله همگی مادر میشید این شب بیداریا واقعا ...

عروس کوچولو کی زایمان کردی؟ بچت دختر بود یا پسر؟

ایشالله زیر سایه ی پدر و مادر و در پناه خدا بزرگ بشه..

دعا کن برام🙏🏻

ببین عزیزم جنین شناس اگرببین جنین خوب داره تکثیر سلول میکنه و روند رشدش خوبه میزاره به ۵روز برسه ولی ...

واقعا اوکی عزیزم خیلی ممنونم الهی خدا برای هممون بخواد انتظار خیلی سخته.

در اندک من تویی فراوان یارب..
شاید جنین هات سه روزه بودند یا یک روزه بودند اینقدر دیر ازمایش نوشت.. داروهات رو قطع نکن سه روز دیگ ...

اره عزیزم جنینام ۳ روزه بودن.گفتن ۵شنبه برم دوباره ازمایش بدم.ولی احتمالش کمه امیدی ندارم