2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045185 بازدید | 684433 پست
من کلا۸تا تخمک داشتم که ۶تا جنین شد وهمش رو تعیین جنسیت کردن قبل فریز که یکیش دختر بود ۵تاش پسر ...

بسلامتی مبارک باشه عزیزم . یه سوال تعیین جنسیت قبل از فریز هزینه اضافه پرداخت کردی؟ یا خودشون گفتن چند تا دختره چند تا پسر؟ تحت نظر کدام دکتر هستید؟ کدام مرکز؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسلامتی مبارک باشه عزیزم . یه سوال تعیین جنسیت قبل از فریز هزینه اضافه پرداخت کردی؟ یا خودشون ...

من بعداز تخم کشی پس فرداش زنگ زدم گفتن۶تاجنین تشکیل شده باید ببینیم کدومشون تا۵روز رشد خوبی دارند تا بدیم واسه پی جی دی یاهمون تعیین جنسیت

۶روز بعدزنگ زدن وگفتند خداراشکر هر۶تاش۵روزه شده ومن دومیلیون ونهصد ریختم به حساب آزمایشگاه ژنتیک واونا رو تعیین جنسیت کردند روز هفتم دوباره تماس گرفتندوگفتند۴پسرصددرصدی داری.یکیش رو جنین شناس دوبه شک هس ومن دوباره ۴۰۰ریختم ودوباره رفت واسه آزمایش ولی بازم جنین شناس تاکید داشت که قبل انتقال حتما باهاش مشاوره کنم الهی که به اونجا نرسم وباردوم مثبت بشم.یکی ازجنین هاهم دختربود که اهداکردم.ببخش طولانی شد

چرا خداروشکر یه دونه دختر دارم😍

خدا حفظش کنه بازم شما جاداری دوتا انتقال بدی ولی من چون دوتا دارم میترسم دوتا انتقال بدم ومجبورم یکی انتقال بدم دفعه قبل هم یکی انتقال دادم منفی شد

سلام عزبزم جواب تعیین جنسیت رو گفتن  بهتون؟

سلام زنگ زدم میگ روز انتقال مشخص میشه .طلبکارم لود میگف اگ امروز مشخص میشد امروز بیا انتقال بده پس😒

@بادخرید    

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
خدا حفظش کنه بازم شما جاداری دوتا انتقال بدی ولی من چون دوتا دارم میترسم دوتا انتقال بدم ومجبورم یکی ...

عزیزم تو ابن سینا جنینای سه روزه رو پی جی دی میکنن یعنی اصلا صبر نمیکنن جنینا پنج روزه شن!

ممنون عزیزم خدا دخترای شما رو هم حفظ کنه....اخه جنین پنج روزه کیعیتش بالاتره ....نگران نباش ایشالا این دفعه میگیره ....کی از بتا داری؟

عزیزم تو ابن سینا جنینای سه روزه رو پی جی دی میکنن یعنی اصلا صبر نمیکنن جنینا پنج روزه شن! ممنون عز ...

منتظرم پری شم برم واسه انتقال اگه خدا بخاد فقط خدایی کنه بااین اوضاع کرونا تعطیل نکنند