2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
شما مرکز مشتاق بودین درسته ؟؟ منم مشتاقم داروهاتونو خود کلانتری تجویز کرد یا دکتر دیگه؟؟

من پانکچر وانتقالم بادکتر کلانتری بود عزیزم

ولی پیش دکتر رضایی ویزیت میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم فکر کنم بخواد دیفرلین بده برای شروع انتقال 😉😉😉

زینبی جونم در کمال ناباوری من ۱۰روز بعد از استرادیول آندومترم ۵ونیم بود و دکتر کنسل کرد و انداخت ماه بعد...

وای بازم با همون پروتوکول...به نظره خودم بخاطره دیفرلین ضخامت بالا نرفته چون قبلا اصلا اینطوری نبودم و هر سری خوب بود ولی نمیدونم چیشده؟توصیه تون چیه برا ضخامتم؟

زینبی جونم در کمال ناباوری من ۱۰روز بعد از استرادیول آندومترم ۵ونیم بود و دکتر کنسل کرد و انداخت ماه ...

من شنیم پی آر پی خیلی واسه ضامت خوبه

لوبیاسبز هم خیلی خوبه

روزی چندتا استرادیول میخوردی

سلام بچه ها  يه سوال،من به خاطر كرونا درمان ivfعقب انداخته بودم كه باهاتون مشورت كردم كه برم ي ...

بعيد ميدونم pct به پريود ربط داشته باشه.2-3 ساعت بعد از ن ز د ي ك ي ميريد مطب و از ترشحاتتون برميدارن و زيره ميكروسكوپ ميبينن.هم از نظر تعداد و شرايط اسپرم در رحم بررسي ميشيد هم ترشحات تخمك گذاريتون چك ميشه

من شنیم پی آر پی خیلی واسه ضامت خوبه لوبیاسبز هم خیلی خوبه روزی چندتا استرادیول میخوردی

۴تا میخوردم 

ولی مصرف مایعاتم کم بود و پیاده روی نداشتم اینبار میخام رعایت کنم اینا رو....اخه من سونوی قبل پانکچر آندومترم ۱۱بود اصلا انتظار نداشتم 

۴تا میخوردم  ولی مصرف مایعاتم کم بود و پیاده روی نداشتم اینبار میخام رعایت کنم اینا رو....اخه ...

مگه روز دهم نبودید

من دیدم واسه بعضی ها میکردش روزی ۶تا

خوددکتر گفت به خاطر این دومورد بالانرفته

قربونت برم عزیزم پریاجون شما گفتی بیبی چکات پررنگ نشدن اصلا؟  میشه عکسشونو بذاری؟

انداختم‌سطل چون شوهرم‌نمیدونست  ببین اصلا پرنگ نشدن یه هاله فوق العاده کمرنگ‌که به چشم‌غیر مصلح نیومد