2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من و همسرم امروز تست خون crp برای کرونا قبل از ورود به سیکل دادیم، چهارشنبه پریود میشم، ...

سلام عزیزم خوبی؟می خوای انتقال بدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

@cma30    

سلام عزیزم خوبی؟چخبر؟رفتی سونو؟

من فردا نوبت سونو دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پریا جون کجای کمرت درد گرفت.من دیشب چنان کمر دردی کردم که گفتم پریودی رو شاخشه.پایین کمرم درد عجیبی ...

پایین کمرم بیشترم سمت چپ احساس میکنم الان میمیرم از درد من چون تنبلی داشتم پریود نمیشدم حساب کن از سن بلوغ تا ۲۶ سالگی که ازدواج کردم خیلی پریود شدم ۵ بار اونم به زور دارو بعد اصلا علام پریودی نمیدونستم بعد ازدواجم با دارو پریود میشدم درد انچنان نداشتم ولی این سال اخر به خاطر تحت نظر بودن داروهام قوی تر بود موقع پریودی ابنجوری کمر درد مبشدم میدسدم دوروز دارم از کمر درد میمیرم بعد یهو خون میدیم همش منتظر پریودی بودم تو دوره انتقالم

خانما بعد اي يو اي ميشه با اتوبوس هفت ساعت رو برگرديم؟

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
نترس عزیزم منم خونم مثبت شد چقدر گریه کردم ولی ته حلق که اومد منفی بود آزمایش خون همش چرته ممکن آدم ...

نمی دونم، خدا کنه کرونا نداشته باشه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم خوبی؟می خوای انتقال بدی؟

سلام، ممنون،تو خوبی؟نه باز میخام تخمک کشی انجام بدم چون جنینام برای pgd کم بود

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
قربونت برم عزیزم پریاجون شما گفتی بیبی چکات پررنگ نشدن اصلا؟  میشه عکسشونو بذاری؟

عزیزم من تاپیکایی که گذاشتی رو همه رو دیدیم بی بی چکاتم دیدم

عزیزم مثبت مثبته دیگه

به کمرنگ و پر رنگ نیست

اثر hcg هم دیگه تا الان رفته

اگه با اولین بی بی مثبتت میرفتی آزمایش دو روز بعدم تکرار میکردی الان خیالت راحت بود

این همه استرس که هر روز داری بی بی چک میذاری واست خوب نیست

من جات بودم سریع میرفتم آزمایش

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم من تاپیکایی که گذاشتی رو همه رو دیدیم بی بی چکاتم دیدم عزیزم مثبت مثبته دیگه به کمرنگ و پر ر ...

سلام عزیزم

ممنونم از انرژی مثبتت

خداکنه باردار باشم

فردا صبح بیبی میزنم و میرم آزمایش

توروخدا برام دعا کنید خوش خبر بیام

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
سلام عزیزم ممنونم از انرژی مثبتت خداکنه باردار باشم فردا صبح بیبی میزنم و میرم آزمایش توروخدا بر ...

منم ایشالا فردا میرم آزمایش

ایشالا که هر دومون دست پر برمیگردیم خونه

سلام عزیزم ممنونم از انرژی مثبتت خداکنه باردار باشم فردا صبح بیبی میزنم و میرم آزمایش توروخدا بر ...

مطمئنم که دست پر برمیگردی

منم فردا روز سیزده هستم میرم آزمایش میدم

واسم دعا کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم ایشالا فردا میرم آزمایش ایشالا که هر دومون دست پر برمیگردیم خونه

خوش خبر بیای عزیزم