2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
چی بگم اخه اگه بود نشون میداد تا روز یازده 

نه گاهی نشون نمیده

خانومه میگفت یک روز قبل وقت آزمایشم منفی بود فردا آزمایش بیبی مثبت شده

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
نه گاهی نشون نمیده خانومه میگفت یک روز قبل وقت آزمایشم منفی بود فردا آزمایش بیبی مثبت شده

واقعا ؟ ممنون عزیزم از دلگرمیت 

اخه اصلا مث پریودیام نبودم حس میکردم مثبت میشم خیلی تو‌ذوقم خورد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا واسه تخمک کشی که هیچی واسه انتقال ویتامین دی امگا  استرادیول اسپرین انوکساوپروژستر ...

من رویش کرج یه بارانجام دادم از ۸ تا تخمک ۲جنین شد که گفتن سالم نیست گویا جنین شناسش ضعیف بوده دوستان اینجا مام و ابن سژنا رو بهم پیشنهاد دادن که من رفتم ابن سینا الان دارم ازمایش هاشو میدم انشاالله اخرای برج ۷ یا اول ۸ اگه مشکلی نباشه تو ازمایش هام شروع سیکلمه 

انشاالله شما هم این بار به نتیجه میرسی عزیزم الان چند جنین پسر برات مونده 

اون جنینیم که میگی ما با جنین شناس مشاوره شدیم گفت یه سری از جنین ها جنسیتش مشکوکه برایه انتقال ازتون امضا میگیرن که بعدا شکایت نکنید میگم شاید جزوه اونا باشه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
چی بگم اخه اگه بود نشون میداد تا روز یازده 

نه اولا که زود گذاشتی

خیلیا بودن با آزمایش مثبت بی بی چک گذاشتن نشون نداده

جنینات چندتا بودن؟چند روزه بودن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
واقعا ؟ ممنون عزیزم از دلگرمیت  اخه اصلا مث پریودیام نبودم حس میکردم مثبت میشم خیلی تو‌ذوقم خو ...

علائمم داری

علائمت چیاست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه  گلم اصلا زیاد نیست، ضخامت تا زمان تخمک گذاری بالا میره و روند بالا رفتن کند میشه

سلام زینب جون من امروز ای یو ای کردم جواب ازمایش همسرم میشه ببینی بهم بگی قبل و بعدش تحرک و مورفو و تعداد چنده ممنونم

من رویش کرج یه بارانجام دادم از ۸ تا تخمک ۲جنین شد که گفتن سالم نیست گویا جنین شناسش ضعیف بوده دوستا ...

الهی که بااولین پانکچرخدا کلی جنین پسرنصیبت کنه وانشالله بااولین انتقال صاحب یه پسرسالم بشی

مرکزمشتاق بیشترجنیناش روجنین شناسش به بلاست میرسونه

وکلانتری بهم گفته چون جنینات بلاست هستندهربارفقط یه دونه انتقال بده میگم نکنه چون یکی انتقال دادم نمونده؟؟

خداکنه همینی که تومیگی باشه اخه دوبارم فرستادندش واسه ژنتیک ولی بازم گفتند جنین شناس شک داره وگفته قبل انتقال باهاش مشورت کنیم

الان سه تادیگه دارم به جز اون تعهدیه

دعام کن توروخدا هروقت به این فکرمیکنم که یه روزی برم بعدمثبتیم سونو وببینم قلب پسرم داره تووجودمن میتپه حتماقلب خودم ازخوشحالی وایمیسته

الهی که بااولین پانکچرخدا کلی جنین پسرنصیبت کنه وانشالله بااولین انتقال صاحب یه پسرسالم بشی مرکزمشت ...

انشالله به مراد دلت میرسی منم واقعا عشق پسرم دخترامم زندگیمن ولی ارزومه به قول شما یه بار برم سنو بگه پسره 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
انشالله به مراد دلت میرسی منم واقعا عشق پسرم دخترامم زندگیمن ولی ارزومه به قول شما یه بار برم سنو بگ ...

معلومه دخترامون عشق اندمیمیرم براشون ولی دلم میخادخدایه پسر سالم هم بهم بده.انشاالله که روزیت بشه عزیزم الان توچه مرحله ای هستی

سلام دوستان💕💕 من بعلت بالا نرفتن ضخامت رحمم دکتر بهم پیشنهاد هیستروسکوپی رو داد که هم رحمم بررسی ...

عزیزم من هیستروسکوپی کردم

بستگی داره به نتیجه هیسترو

اگر مشکلی نداشته باشی ماه بعدش میتونی اقدام کنی

دیگه همه بستگی داره به نتیجه هیسترو و نمونه ای که از رحمت میگیرن که ببری پاتولوژی

و خدایی که به شدت کافیست.