2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045282 بازدید | 684447 پست
والا سر انتقال اصلا بهم چیزی نگفتن فقط تو برگم زده ۸ سه خطی حالا نمیدونم برا روز انتقال بود یا همون ...

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم الهی به حقه امام حسین نتیجه بگیری❤ چند تا جنین داری؟چندتا تخمک داشتی؟کجا انجام دادی؟

۱۰تا جنین دارم از ۲۱ تخمک..مشهد مرکز ارمغان..شوهرم خیلی ضعیف شده

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه برام سواله اخه تاریخ پریود من هشتمه ازمایشمو دهم نوشته.میخاستم ببینم قبل تاریخ پریودی هم میشه ازم ...

اره عزیزم از تاریخ انتقالت باید حساب کنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
۱۰تا جنین دارم از ۲۱ تخمک..مشهد مرکز ارمغان..شوهرم خیلی ضعیف شده

پس هایپر شدی ...تازه پانکچر کردی؟؟؟

منم شوهرم ضعیف بود ....

پسر میخای یا دختر؟بچه داری؟؟؟

عزیزم الهی سه شنبه به حقه سه ساله امام حسین به خواسته دلت برسی❤🤲انتظار واقعا سخته

پس هایپر شدی ...تازه پانکچر کردی؟؟؟ منم شوهرم ضعیف بود .... پسر میخای یا دختر؟بچه داری؟؟؟ عزیزم ا ...

ن خداروشکر هایپر نشدم.دختر دارم میخام پسر انتقال بدم..شوهر من قبلا بهتر بود ولی روز ازمایش مورفو ۳ و تحرک ۲۰ و ۳۰..انشاالله خدا برا همه درست کنه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ن خداروشکر هایپر نشدم.دختر دارم میخام پسر انتقال بدم..شوهر من قبلا بهتر بود ولی روز ازمایش مورفو ۳ و ...

خیلی خوب بوده که ...شوهر من تحرک و مورفولوژیش صفر بود ....توکل به خدا .....اینا همش عدد ارقامه روی کاغذه ...اون بالایی باید بخاد ....ایشالا نتیجه میگیری عزیزم ...جنینات فریز کردن؟

سمانه جان شما دکترت حمدی بود درسته؟ کی پانکچر کردی؟ داروهای پانکچرت چیا بود؟ چند تا تخمک و جنین شد ب ...

بله دکترم حمدی بود. مرداد ماه پانکچر کردم داروهامم سینال ارگالتران لتروزل بود تا جایی ک یادمه. 24 تخمک ک 7تاش پوچ بود و 11 جنین تشکیل شد

سونو قلب رفتم زده ۱۷ اردیبهشت که دوهفته کم کنم میشه همون سوم چهارم ایشالا اگه خدا بخواد وسالم برسم ت ...

حتماا میرسس ایشالا بسلامتی😗😗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مبارکت باشه😍😍 مراقب خودت باش.. کی انتقال دادی و چند تا؟ برای من هم دو تا ساک دیده شد و یک سا ...

ممنون عزیزم برای شما هم مبارک باشه

منم 6 شهریور انتقال دادم

مواظب خودت باش زیاد کار نکن من 1 هفته بعد مثبت شدن خونریزی کردم خیلی ترسیدم ولی حل شد خداروشکر

بله دکترم حمدی بود. مرداد ماه پانکچر کردم داروهامم سینال ارگالتران لتروزل بود تا جایی ک یادمه. 24 تخ ...

یعنی شما فرش انتقال دادین؟ هایپر نشده بودی عزیزم؟ این سینال که گفتی سینال پن بود؟؟ مشکلتون چی بود گلم؟باز یکیو دیدم کلی سوال اومد تو ذهنم شرمنده🤦‍♀️

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن