2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست
منم که پریود شدم. فکر کنم برای من که دعا میکنید قشنگ دل به دعا نمیدین هاااا    

عزیزم😅 خودم برات دعای ویژه میکنم انشاالله که لایق باشم❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه باعسل مخلوط شده، همسرت یه قاشق از ژل و عسل رو با یه استکان آب ولرم مخلوط بکنه، نیم ساعت قبل از ص ...

مرسی ،درسته به ما هم گفت یک کیلو سی روزه تموم میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
واي عزيزم ستاره جون سه قلو😍😍😍

درسته عزیزم ستاره جون سه قلو دارن ،البته فکر کنم من رو اشتباه ریپلای کردی 😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیز دلم روز 14هستم فردا ایشالله میرم آز بدم 

سلام همدم جون بی بیتو دیدم خیلی خوشحال شدم مبارک باشه خدا برات حفظش کنه عزیزم تورو خدا مارو هم دعا کن منم روز هشتمم وای هیچ علائمی ندارم شما علائم داشتنی؟؟

ممنونم عزیزم🌹🌹🌹

زنگ زدم مرکز گفتن با پریود دومی بیا سونو. واقعا ادم خودش باید پیگیر باشه وگرنه خودشون فقط یه جواب میدن از سرشون وا کنن. بعد از انتقال از تهران چطور برگشته بودین؟  همون روز برگشته بودین؟

خدایا شکرت
اصلادارو اثرنمیکنه ماراحت ماهی1/5داروهای همسرم میشه اماهیچی فرق نمیکنه

به نظر من تحرک با هیچیییی خوب نمیشه چون ما همچیووو امتحان مردیم الان ۵ ساله اما بگو ۱ دونه بالا نیومده پس همش الکیه دارو گرون هم نخر الکی برا من همین سلنیوم پلاس میخوره

زنگ زدم مرکز گفتن با پریود دومی بیا سونو. واقعا ادم خودش باید پیگیر باشه وگرنه خودشون فقط یه جواب می ...

اره به نظر من هم با سونوی دوم برو...

من چهارشنبه عروب اومدم تهرام مسافرخونه پنجشنبه ساعت شش و نیم صبح انتقال دادم و بعدش رفتم مسافرخونه و جمعه ساعت ۷ صبح حرکت کردیم به طرف شهرمون و خیلی اهسته همسرم رانندگی کرد و هر یک ساعت و نیم یک بار میایستاد و کمی راه میرفتم و چیزی میخوردم بعد حرکت میکردیم.

شب قبل انتقالت رو هم حتما خوب بخواب و کاملا ریلکس باش..بدنت خسته نباشه..

ببخشید پناه جون شما دختر ها رو چه کار کردی من نظر کردم جنین های دخترمو اهدا کنم به نظرت کار درستی می ...

والا به من گفتن جنینای دخترت ضعیفن و ارزش فریز ندارن...در مورد اهدایی واقعا باید فکر کرد یه کم تصمیمش سخته