2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
بله عزیزم هفته 7هستم فعلا سخت نیست ولی دکترا میگن زیاد تکون نخور جایی نرو بخاطر 2قلویی. داروهامم ا ...

سمانه جان شما دکترت حمدی بود درسته؟ کی پانکچر کردی؟ داروهای پانکچرت چیا بود؟ چند تا تخمک و جنین شد برات؟؟ ببخش گلم سوالام زیاد شد 🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ان شاالله که چیزی نیست همین که کامل پریود نشدی ان شاالله که نی نی ها دارن میچسبن به دلت. نه ع ...

نمیدونم عزیزم اصلا ناامید شدم لک لانه گزینی یکی دوروزه من الان سه روز شده با خودم میگم لابد بخاطر ۲تا آمپول و یه شیافی که میذارم فعلا پری کامل نیومده...

من وقتی رفتم سونو گفتن ضخامتم ۸ هست و یک هفته بعدش برام انتقال دادن...احتمالا برات حدودا بعد یک هفته انتقال میدن

بله استرادیول ضخامت و بالا میبره عزیزم

منم حالم اصلا خوب نیس ازمعده درد وتهوع دارم میمیرم 

😥معدتم درد میکنه؟؟من گاهی وقتا حس میکنم تخمدانا و این ناحیه رحمم درد میگیره باز ول میکنه شماهم دارین این دردارو؟سوزم میگیره

طبق تجربه ی بقیه بچه ها اینو میگید؟ منم درمورد مام خیلی پرس و جو کردم ولی متوجه شدم دوستانی ک همسرش ...

بله من طبق تجاربی که از دیگران دیدم میگم...شما که آز اسپرم رویان دادی اگه بخوای میتونی بری برای دکتر نصر و بهش نشون بدی که در جریان مشکل همسرت هم باشه...ولی مطمئنم اگه بری پیش نصر زودتر جواب میگیری تا رویان الان میگی چرا مگه چیزی ازشون دیدی😂😂😂چیز خاصی ندیدم اسن حسمه که میگه نصر کارش دقیق تره

اینو منی که رویان رفتم دارم میگم...بازم شما مختاری خوب فکراتو بکن تصمیم بگیر با اطمینان قلبی پیش برو

سلام عزيزم اره خدارو شكر  نميدونم از اثر شيافه قطع شده يا نه  ولي بد جور سرما خوردم و كم ...

خوب خداروشکر . بیرون رفتی سرماخوردی؟

من که ی هفته شده لباس زمستونیا رو دراوردم ژاکت میپوشم از ترس سرماخوردگی اینجاهم هوا حسابی سر شده 

😥معدتم درد میکنه؟؟من گاهی وقتا حس میکنم تخمدانا و این ناحیه رحمم درد میگیره باز ول میکنه شماهم داری ...

معدم سنگین شده حالت تهوع دیونم کرده نفسم بالا نمیاد انگار....من اصلا اینطوری نبودم بارداریم سرپسرم عین این فیلما جواب ازمایشمو که گرفتم ۷هفته بودم فهمیدم باردارم اینقد حالم بدشد بالا اوردم و همون یه باربود هیییچ دردی نداشتم اینقد راحت بود پارسالی هم که یه کوچولو حالت تهوع داشتم ...ولی امسال داغونم 

😥معدتم درد میکنه؟؟من گاهی وقتا حس میکنم تخمدانا و این ناحیه رحمم درد میگیره باز ول میکنه شماهم داری ...

نه من درد رحم وتخمدان ندارم ولی قشنگ معلومه شکمم بزرگ شده پارسال ۱۱هفته بودم اصلا شکم نداشتم خیلی تعجب میکنم به این سرعت شکم اوردم ...ولی حس پایین بودن مثانه دارم مثله اینکه ماه های اخرباشم وبچه پایین بیاد اون حسو دارم ...نمیدونم خطرناکه یانه طبیعیه 🤔

معدم سنگین شده حالت تهوع دیونم کرده نفسم بالا نمیاد انگار....من اصلا اینطوری نبودم بارداریم سرپسرم ع ...

من حالت تهوع ندارم معدم خیلی میسوزه حاضر بودم روزی ۱۰ بار بالا بیارم ولی این حالتو نداشتم میگن ۳ماه اول اینجوریه ان شاالله این ۲هفته دیگم به سلامتی سپری بشه این حالتا هم بره شکم بیاد جلو یکم نی نی رو حس کنیم تا الان که همش استرس و سختی بود

انشالله ،میگم همسر شما هم صبح ها مصرف میکنه ؟آخه به همسر من گفته قبل از خواب بخوره

اگه باعسل مخلوط شده، همسرت یه قاشق از ژل و عسل رو با یه استکان آب ولرم مخلوط بکنه، نیم ساعت قبل از صبحانه بخوره.

یه قاشقم به همین صورت، نیم ساعت قبل از شام بخوره.

یعنی دو قاشق در روز

مال شوهرم سی گرم بود ک با یک کیلو عسل قاطی شده بود. و عسل فروشی گفته بود وقتی دو قاشق بخوری بین بیست تا سی روز تموم میشه. ک حدودا 25 روزه تموم میشد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه من درد رحم وتخمدان ندارم ولی قشنگ معلومه شکمم بزرگ شده پارسال ۱۱هفته بودم اصلا شکم نداشتم خیلی تع ...

چقد خوبه نداری منو استرس میگیره وقتی یکم درد میگیره البته من از ی هفته بعدانتقالم دیگه این دردا رو دارم نمیدونم کی میخواد تموم شه🙁از قبل شکم نداشتی؟

من یکم شکم داشتم زیرشکمم گاهی اوقات سفته و بالا اومده یکم. باز میبینی شل شده شل کن سفت کن داره 

من حالت تهوع ندارم معدم خیلی میسوزه حاضر بودم روزی ۱۰ بار بالا بیارم ولی این حالتو نداشتم میگن ۳ماه ...

من اصلا نمیتونم بالابیارم برای حالت تهوع هم به میخورم یکم بهتر میشم ولی به سنگینه معدم میترکه ....ایشالا که حال نینیا خوب باشه ماتحمل میکنیم 

چقد خوبه نداری منو استرس میگیره وقتی یکم درد میگیره البته من از ی هفته بعدانتقالم دیگه این دردا رو د ...

منم خیلی کم بعضی وقتا دردمیگیره رحمم ولی طبیعیه خب ...نترس ..من یه کوچولو شکم داشتم ولی این جلو اومدنه خیلی معلومه 🙃