2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
سلام ساراجان بهترم ممنون دو شبه قبل خواب شیاف میذارم و آسپرینمو قطع کردم فعلا البته یه وقتایی که میر ...

عزیزم ان شاالله که چیزی نیست همین که کامل پریود نشدی ان شاالله که نی نی ها دارن میچسبن به دلت.

نه عزیزم سه شنبه باید برم تا امروز روزی دوتا استرادیول میخوردم امروز و فردا باید سه تا بخورم و پس فردا برم سونو.بنظرت چند روز بعد انتقال میدن؟

من واسه پانکچر روز ۱۱ ضخامتم ۷ بود 

حالا سه شنبه هم روز ۱۱ سیکلمه.استرادیول ضخامتو بیشتر میکنه یعنی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله ،میگم همسر شما هم صبح ها مصرف میکنه ؟آخه به همسر من گفته قبل از خواب بخوره

ببخشید رویال اصلو باید تو یخدان یخچال بزاری به شوهرم اونجوری گفته نمیدونم شوشو اشتباه متوجه شده 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شرایط داری برو تهران مرکز امید خیلی خوبه..البته نمیدونم قبل سال جدید نوبت بدهند یا نه ولی مرکز ...

ممنون عزیزم ببینم چی میشه شوهرم چی میگه خودمم دلم میخواد تهران برم

از لحاظ روحی نیاز دارم یه خانم با تجربه قدیمی منو ببینه بگه به چشات میاد باردار باشی خبریه ؟؟

دیدین بعضیا از چشم میفهمن

اخ که از صدتا بی بی چک و ازمایش معتبر تره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها من از روز انتقالم ببخشید بی ادبیه خارش خیلی بدی دارم بیشتر سطحیه کسی تجربه ای داره  ...

ممکنه برا همون شیاف پروژسترون باشه 

من که ببخشید رو مجرای ادرارمم تاثیر میذاشت 

موقع ادرار سوزش داشتم فک کردم عفونت ادراری گرفتم 

دیگه بعد شیاف نیم ساعت که دراز میکشیدن بلافاصله خیلی با دقت 😅 خودمو با ژل میشستم و خشک میکردم و اصلا لباس زیر نپوشیدم کاملا خوب شد سوزش ادرارمم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه عزیزم  هیچ ضرری نداره خوده دکتر گفت هم بخاطر خارش هم عفونت استفاده میشه

ممنونم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممکنه برا همون شیاف پروژسترون باشه  من که ببخشید رو مجرای ادرارمم تاثیر میذاشت  موقع ادر ...

کاش واسه منم زودتر خوب شه

شبا بیشتر میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
از لحاظ روحی نیاز دارم یه خانم با تجربه قدیمی منو ببینه بگه به چشات میاد باردار باشی خبریه ؟؟ دی ...

خدابیامرزه مادر بزرگمو من میبردم حموم میشستمش بعد عروسیم اومد خونم بردم حموم توحموم بهم گفت تو حامله ای از سینه هات مشخصه😅مامان بزرگم قابله بوده و جنسیتو میفهمیده از روشکم و اگه بچه ای میخواسته سزارینی باشه میچرخونده تو شکم مادرش که طبیعی بیاد تمام روستاهای اطراف میبردنش برا زایمان خلاصه که برا من تشخیص اشتباه داد خدابیامرز😂 ن تنها که اون ماه باردار نبودم که ۵سال طول کشید اخرم ای وی اف کردم 

خدابیامرزه مادر بزرگمو من میبردم حموم میشستمش بعد عروسیم اومد خونم بردم حموم توحموم بهم گفت تو حامله ...

چقدر این مادربزرگا گوگولین. خدا بیامرزتشون. 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار