2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
ممنونم تیاراجان.آخه موضوع اینجاست که من هنوز اولم راحم.اصلا نمیدونم الان تو رحم من چه خبره؟چی هست؟چی ...

درکت میکنم عزیزم،  مخصوصا صحبت بقیه رو میخونیم استرس آدم بیشتر میشه، کاملا بهت حق میدم ولی همون حرفی بهتون میگم که وقتی خودم مثل شما دقیقا اول راه بودم و این استرس ها رو داشتم مرضی بهم زد،  همون خدایی که باعث شده شما مثبت بشید همون هم همه چیو روبراه میکنه و استرس ما تو نتیجه کار تاثیری نداره پس بسپاریم به خدا و فقط ارامشمونو حفظ کنیم چون هرچی مقدر باشه خودش برامون رقم میزنه،،، اینو از طرف خودم میگم که فکر نکنید دغدغه های این دوره تموم میشه اولش دغدغه تشکیل قلبه بعدش سونو آن تی و سلفری و آنومالی و...  تا اخرش بلاخره یه قضیه ای هست آن شالله برای شما و تمامی دوستان همه چی به خیر و خوشی باشه عزیزم

اصلا حس اینکه طبیعی به دنیا بیارم میترسونتم فکر میکنم توانشو ندارم ...ار حتما سزارین میکنم سر قبلی خ ...

من راضی بودم از سزارینم اپیدورال بودم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من یه دونه بی بی دارم کی بزنم بنظرتون امروز 13انتقالمه؟یکی رو 11انتقال زدم مثبت بود میتر ...

بزن نشون میده مثبت بوده مامام شدی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببخشید من جواب میدم. روزی یک گرم خوبه. یعنی سی گرم در ماه. مردها با دوز بیشتر یعنی پنجاه گرم در ماه ...

مرسی که راهنمایی کردی گلم .آره ما هم ۳۰ گرم گرفتیم ،گفتن برای یک ماه کافیه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دقیقا همینطوره طبیعی دردش رو اول میکشی ولی بعدش سریع سرپا میشی ولی سزارین خیلی زمان میبره به قول خوا ...

عجب! نمیدونستم که بالای ۴۰ سال رو نمیذارن

فک نکنم امریکا همچین چیزی باشه من تا حالا نشنیدم