2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
این علایم هم داستانیه ها،،  منم میگفتم ای کاش بیاد وقتی اومد دیدم چی اومدهاومده     & ...

ممنونم تیاراجان.آخه موضوع اینجاست که من هنوز اولم راحم.اصلا نمیدونم الان تو رحم من چه خبره؟چی هست؟چی نیست؟اگه سونو بشم اونوقت خیالم راحت تر میشه.

گاهی وحشت میکنم.میگم اگه ساک نباشه چیکار میکنم  

خدایا شکرت  

[QUOTE=157063972]لحظه ایی که لباس اتاق عمل میپوشید همه چیز رو باید در بیارید فقط لباس یک بارمصرف عمل..همین..[/

بله ممنون عزیزم خیرببینی ان شاءالله 🤗 ان شاءالله نی نی تونو سالم بغل بگیری 🤲

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصصصلا نباید تکون بخوری عزیزم...از این کار ها نکن.. ببین بقیه چطورن تو هم همینطور باش😊

خوب پس🥰ممنون . بخشید عزیزم من فک میکردم باید خودمو میپوشوندم و همین باعث شد منفی بشه.خیییلی لطف کردی ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام ب همتون چند روزه دارم پستا رو میخونم  ،دعا میکنم ایزد فرزند سالم سلامتی به جونتون و برکت ب ...

ان شاء الله این بار نتیجه مثبت میشه😊😊

دنبال علائم نباش و سعی کن کاملا خونسرد باشی هرچند که میدونم بسیار سخته خونسرد بودن این روزهای انتظار..

دیگه تو این مراکز میری باید بی خیال باشی و ذهنت رو درگیر این چیزها نکنی..چون واقعا ارامش روحی تاثیر ...

ستاره جان خداروشکررر  ان شاالله قلباشونم ببینی.

شما روز چند بودی؟سونو واژینال بود یا شکمی؟

خدایا شکرت  
مرسی گلم ،من برای همسرم گرفتم گفتم تا ۳ ماه مصرف کنه ،البته الان به اندازه یک ماه تهیه کردیم ،میترسم ...

ببخشید من جواب میدم. روزی یک گرم خوبه. یعنی سی گرم در ماه. مردها با دوز بیشتر یعنی پنجاه گرم در ماه هم میتونن مصرف کنن البته ماههای اول همون سی گرم باشه بهتره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ستاره جان خداروشکررر   ان شاالله قلباشونم ببینی. شما روز چند بودی؟سونو واژینال بود یا شکمی؟

ممنونم..امروز ۱۷ انتقالم هست به خاطر بتای بالا زود رفتم سونو که مبادا خارج رحمی باشه...

سونو شکمی بود.

خوب پس🥰ممنون . بخشید عزیزم من فک میکردم باید خودمو میپوشوندم و همین باعث شد منفی بشه.خیییلی لطف کرد ...

نه ربطی نداره روز انتقال خییییلی خیییییلی خونسرد و بی خیال باش و به هییییچی فک نکن..

🤣🤣🤣🤣🤣 نی نی بیچاره عجله نداشت مامانش عجله داشت که تو هایپری به دکتر التماس میکرد که انتقال بده

وایییی هایپرم بودی و انتقال دادی😂😂

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...