2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروخانه بهم سرنگ نداد اصلا و هيچي نگفت اصلا. هرچي هم زنگ ميزنم جواب نميده. ولي روي جعبش نوشته تزريق ...

راستی سرنگ 2 سی سی هم برای تزریق‌ لازم هست و یخچالی هم هستش عزیزم

@زینبی_بابا    

سلام امروز رفتم سونو دو تا ساک رویت شد بدون جنین و یک ساک کوچولو(پاکه)،

امروز روز ۱۷ انتقال هستم.

سوالم این هست  احتمال داره دکتر به خاطر دوقلو بودن دوز داروهام رو تعییر بده؟

برام دعا کن ختم به خیر بشه این انتقالم🙏🏻🙏🏻

@زینبی_بابا     سلام امروز رفتم سونو دو تا ساک رویت شد بدون جنین و یک ساک کوچولو(پاکه)، ...

ستاره جون مبارکه عزیزم 

یعنی سه قلو ؟ 

دوز داروهاتو اگه مشگلی پیش نیاد عوض نمیکنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
راستی سرنگ 2 سی سی هم برای تزریق‌ لازم هست و یخچالی هم هستش عزیزم

عزیز دلم دیگه چیزی نمونده پسر نازت رو بغل کنی انشاالله به سلامتی 

قسمت همه منتظرا 

تاریخ زایمان رو دکتر کی بهت میگه ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ستاره جان خداروشکررر   ان شاالله قلباشونم ببینی. شما روز چند بودی؟سونو واژینال بود یا شکمی؟

سلام ملیکا جان خوبی مامان خانوم؟؟؟؟😍

میگم شما بودید سینه هاتون فیبروکیستیک بود؟

میگم میکرو واسترادیول برای سینه فیبروکیستیک ضرر نداره؟

ذهنم درگیره 

من ۱۰روز قبل پری سینه هام درد میکرد رفتم دکتر گفت سینت فیبروکیستیک .....شما هم درد سینه داشتی قبل پری؟

خیر باشه ان شاء الله ان شاء الله این انتقال انتقال اخرت باشه و بری سراغ سیسمونی و لباس بارداری..

فدااات مهربونم انشاالله با شما😘😘😘🌸🌸🌸🦄🦄🦄❤❤❤

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام ملیکا جان خوبی مامان خانوم؟؟؟؟😍 میگم شما بودید سینه هاتون فیبروکیستیک بود؟ میگم میکرو واسترا ...

سلام عزیزم.خوبم شکر  

بله.من بودم.اما نمیدونم ضرر داره یانه.آره قبل پری سینه هام درد میگیره.

خدایا شکرت  
عزيزم چون خودم هم عاشق دختر هستم و البته پسرها هم شيريني خاص خودشون رو دارن ، از ته دلم برات ميخوام ...

به دخترنازتون بگین برام خیلی دعاکنه اینبارنی نی به سلامت بیادبغلم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹