2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ما لباس رو در اوردیم و لباس عمل پوشیدیم یک بار مصرف و رویش یک کاور بلند کلاه دار پارچه ایی  پوش ...

به من هیچی نگفتن. من بیمارستان مادر یزد رفتم. لباس من کوتا بود که دو وجب از پاهام دیده میشد😞فقط همین .

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقال من فرش بود عزیزم  ۹ مرداد پریود شدم ۲۳ مرداد پانکچرم بود ۲۸ مرداد هم جنین ۵ روزه انتقال ...

چقد نی نی عجله داشته سریع بیاد شکمت😍

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ممنون عزیزم خیرببینی⁦❤️⁩ بعداز انتقال لحظه ی ورود به اتاق بستری چکارا بکنم؟

خودشون جابه جات میکنند شما هیچ کار نکن...با تخت میبرنت تو بخش شما تکون نخور و به پشت بخواب و زانوهات رو جمع کن پاهات دراز نباشه یک ساعت اول..

نه توی اتاق عمل فقط لباس یک بار مصرف عمل...جوراب رو برای شبهای قبل انتقال گفتم..

إلهی خیرببینی  منو از نگرانی دربیار😭من منظورم یه ساعت قبل رفتن برای انتقال و اومدن به تخت بیمارستان چه کارهایی انجام بدیم خوبه 😩فقط همینا ذهنمو درگیر کرده😭

من 42 سالمه. پس بهش فکر نکنم؟      

من که پوستم کلفته و فک میکنم بهش😁

ولی ظاهرا اجازه نمیدن مخصوصا میکرو هم کردیم..

امیدوارم شرایط جسمی ات اینقدر خوب باشه که طبیعی به دنیا بیاری..🤲🌹🌹

به من هیچی نگفتن. من بیمارستان مادر یزد رفتم. لباس من کوتا بود که دو وجب از پاهام دیده میشد😞فقط همی ...

نمیدونم، مرکز ما همون روالی بود که گفتم..ما خیلی باحجاب بودیم تو اتاق انتظار تو اتاق عمل کاور رو در اوردیم..

حتما این بار تقاصای کاور کنید بهتون بدهند.

خودشون جابه جات میکنند شما هیچ کار نکن...با تخت میبرنت تو بخش شما تکون نخور و به پشت بخواب و زانوهات ...

بدون لباس زیر؟؟؟؟؟

واقعا؟؟؟ من دور ناف زدم.  آخه روي جعبش نوشته تزريق زيرجلذي و عضلاني ؟ يعني نميشه روي شكم زد؟&n ...

دکتر داروخونه و چند نفر که تزریق کردن به من گفتن عضلانی منم هر 4 تا که دکتر داده بود عضلانی زدم، ولی دفع بعدی عضلانی بزن فک کنم بهتر باشه

إلهی خیرببینی  منو از نگرانی دربیار😭من منظورم یه ساعت قبل رفتن برای انتقال و اومدن به تخت بیما ...

هیچ کار نیازی نیست بکنی الا صلوات بفرست و ارامش داشته باش..واقعا هیچ کاری نیازی نیست..

بعد انتقال مرکز ما خودشون ما رو بلند میکنند و رو تخت میگدارند مرکز شما رو نمیدونم چجوریه؟ ولی با احتیاط حرکت کن فقط..خم و راست نشو..

سلام ب همتون چند روزه دارم پستا رو میخونم  ،دعا میکنم ایزد فرزند سالم سلامتی به جونتون و برکت به مالتون عطا کنه💖💖💖💖 من سه سال پیش ای وی اف ناموفق داشتم بیمارستان لاله پیش دکتر افلاطونیان دو بارم ای یو ای ناموفق سه تا سقط والان دباره بعد سه سال فک کنم دباره ای وی اف کردم پیش دکتر حجت رویش کرج  10 تا تخمک داشتم 5 تا جنین  دارم و دو تاشو 31 شهریور انتقال دادم و سه تاشو فریز کردم جنینا 5 روزه بودن الانم 6 مین روز انتقالم هست هیچ علایمی ندارم واقعا دیگه صبرم کم شده خواهش میکنم برا منم دعا کنید خیلی محتاجم ب دعای تک تک تون😢😢😢😢😢

نمیدونم، مرکز ما همون روالی بود که گفتم..ما خیلی باحجاب بودیم تو اتاق انتظار تو اتاق عمل کاور رو در ...

چه خوب عزیزم من که از استرس پاهای لختم  عصبی شدم .

هیچ کار نیازی نیست بکنی الا صلوات بفرست و ارامش داشته باش..واقعا هیچ کاری نیازی نیست.. بعد انتقال م ...

مارو هم خودشون روتخت میزارن .من منظورم مراقبتهای رحم بود که بعدش شلوار بپوشم یا چی؟؟؟؟؟؟

من که پوستم کلفته و فک میکنم بهش😁 ولی ظاهرا اجازه نمیدن مخصوصا میکرو هم کردیم.. امیدوارم شرایط جس ...

فدااات عزیز دلم. همچنین عزیزم. انشالله صدای قلبشونم به زودی میشنوی و 120 سال برات میتپن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چه خوب عزیزم من که از استرس پاهای لختم  عصبی شدم .

دیگه تو این مراکز میری باید بی خیال باشی و ذهنت رو درگیر این چیزها نکنی..چون واقعا ارامش روحی تاثیر بسیار زیاد داره تو نتیجه انتقال..

مرد که رفت و امد نمیکنه اونجا همه خانم هستید.