2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
مارو هم خودشون روتخت میزارن .من منظورم مراقبتهای رحم بود که بعدش شلوار بپوشم یا چی؟؟؟؟؟؟

بعد انتقال دوساعت دو تختی و پتو روت میکشند بعد از اون دو ساعت بله لباس بپوش و معمولی باش مثل همیشه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالباس زیر که انتقال نمیتونند بدن مگه سری قبل چطوربودی؟؟؟

بدون لباس زیر می‌دونم باید در بیاریم.منطورم همون تایمی که منتظریم که بیان مارو ببرن.شما از اولی که لباس مخصوص دادن پوشیدی لباس زیرتون هم درآوردین؟؟؟من لباسهامو که درآوردم لباس زیر من درآوردم.بعد اومدم دراز کشیدم رو تخت تا بیان ببرنم. میگم نکنه باید لباس زیرمو قبل اینکه بیان ببرنم اتفاق عمل باید در می آوردم؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیز دلم مگه بعد انتقال بهت آمپول پروژسترون نداده؟ امشب برات سوره یاسین میخونم عزیزم

چرا عزیزم روزی دوتا آمپول دارم شیاف ندارم اصلا...

ممنون نوشین جانم خیلی لطف داری بهم انشاالله خدا بچه هاتو سلامت نگه داره و با خوشی بغلشون کنی عزیزم😍😘

بعد انتقال دوساعت دو تختی و پتو روت میکشند بعد از اون دو ساعت بله لباس بپوش و معمولی باش مثل همیشه..

ممنون عزیزم.پس اولش که میارنمون روی تخت لخت باشیم ایرادی نداره؟؟؟من میگم همون اولی که میارنمون شلوار بپوشم بهتر نیست؟؟؟تو رو خدا ببخشید این‌قدر سوال پرسیدم⁦❤️⁩🌷🥰

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بدون لباس زیر می‌دونم باید در بیاریم.منطورم همون تایمی که منتظریم که بیان مارو ببرن.شما از اولی که ل ...

لحظه ایی که لباس اتاق عمل میپوشید همه چیز رو باید در بیارید فقط لباس یک بارمصرف عمل..همین..

ممنون عزیزم.پس اولش که میارنمون روی تخت لخت باشیم ایرادی نداره؟؟؟من میگم همون اولی که میارنمون شلوار ...

اصصصلا نباید تکون بخوری عزیزم...از این کار ها نکن..

ببین بقیه چطورن تو هم همینطور باش😊