2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045619 بازدید | 684476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=157001711]عزیزم منم هایپر شدم گفتن سومین پری بیا منم سومی رفتم و یه دوره ال دی داد پریود شدم ...

آره عزیزم بعد پانکچر دو سه تا پری باید بگذره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دوستان من هفته دیگه انتقال دارم خیار اصلا نمیخورم بنظرتون ماست هم دیگه نخورم؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببین ژل رویال یه آنتی اکسیدان قوی هست و منبع انواع ویتامین ها، اما اینکه چه قدر مصرف بشه رو نمیدونم، ...

مرسی گلم ،من برای همسرم گرفتم گفتم تا ۳ ماه مصرف کنه ،البته الان به اندازه یک ماه تهیه کردیم ،میترسم مصرف زیادش ضرر داشته باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم والا امیدوارم نباشه اصلا قابل پیش بینی نیست متاسفانه تو خونه از پارسال شیاف داشتم همونو گذا ...

عزیزم شما تست کرونا‌ انجام دادین؟تست حلقی؟

کدوم مرکز انجام دادین؟جایی میشناسین هزینه اش مناسب تر باشه

سلام عزیزم شما تست کرونا رو کجا انجام دادین؟مرکز ما خیلی گرونه جای دولتی میشناسین؟

سلام

مرکز ما خودش قبلا تست کرونای حلق و خون میگرفت من و شوهرم دوتایی میشدیم ۸۰۰ 

این دفعه فقط خون گرفتن دوتایی ۳۰ تومن شدیم

نه عزیزم نمیشناسم جایی رو.شما کدوم مرکز میرید؟

سلام مرکز ما خودش قبلا تست کرونای حلق و خون میگرفت من و شوهرم دوتایی میشدیم ۸۰۰  این دفعه فقط ...

من بیمارستان مهر میرم فک نکنم فقط خون رو قبول کنن سری قبل ۱۲۰۰دادیم برا دو نفر 

منم ۳ سال طول کشید همسرم بیاد دکتر. نمی دونم چرا اذیت می کنن با اینکه دکترا همون موقع گفتن ازو اسپرم ...

خخخ وای اره نگو,سخته حل کردن این موضوع باهمسر, خداروشکر فعلاحل کردم امابازور. 😂

من بیمارستان مهر میرم فک نکنم فقط خون رو قبول کنن سری قبل ۱۲۰۰دادیم برا دو نفر 

ای بابا چقد زیاد رویان خون با حلق ۸۰۰ میشه

نه عزیزم من دو بار انتقال دادم منفی شدم فقط یه بار دیگه میتونم انتقال بدم، من تنبلی تخمدان دارم ذخیر ...

ایشالله همینابرات میگیرن, دکترابرای من هنگ موندن دقیقا منم تنبلی دارم وبایدذخیرمم به الطبع زیادباشه اما اونم کمه,,,, همه مشکلات یکجاجمع شدن