2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045607 بازدید | 684475 پست
نه نداشتم  مگه شما داشتین ؟؟ انشاالله که مثبتی عزیزم

اره عزیزم آووترال داشتم که داخلش اچ سی جی هم داره

امروز کمرنگ شد خیلی بیبی چکم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
اخه عزیزم ذخیره ام کمه ازطرفیم مشکلات همسرم افتضاحه وازطرف اونم تحت فشارم من میگم تااخرادامه میدم می ...

منم ۳ سال طول کشید همسرم بیاد دکتر. نمی دونم چرا اذیت می کنن با اینکه دکترا همون موقع گفتن ازو اسپرمه. باهاش صحبت کن که همراهیت کنه

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از اول دهنم شیرین بود تاالان تهوع دارم اصلا نمیتونم بالا بیارم بخوص شبها زیاده وتنگی نفس  دا ...

من دهنم شیرین نیس مثله شما تهوع دارم اصلا بالانمیارم ..شبا موقع خواب انگار دارم میمیرم از تنگی نفس وتهوع 

سلام عزیزم اشکالی نداره روز سوم باشه 

عزیزم شما در مورد ژل رویال اطلاعی داری ؟میدونی تا چه مدت مجاز به مصرف هستیم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پس شما میگی با همون مشایخی سونو شم بهتره؟ اخه وقت دکتر ایمونولوژی هم داشتم فردا بخاطر همون گفتم هم ...

گلم من تو بارداری هم واسه اینکه حتما خود مشایخی ویزیتم کنه گاهی دو بار رفتم، یک روز سونو روز ویزیت دکتر 

به نظرم ارزش داره، اگر برات مقدره دو بار برو

عزیزم شما در مورد ژل رویال اطلاعی داری ؟میدونی تا چه مدت مجاز به مصرف هستیم ؟

ببین ژل رویال یه آنتی اکسیدان قوی هست و منبع انواع ویتامین ها، اما اینکه چه قدر مصرف بشه رو نمیدونم، خودم که فقط برای پانکچر مصرف کردم و البته به همسرم هم دادم مدتش یادم نیست دو هفته بود یا یک ماه ولی بیشتر نشد چون 10 گرم بیشتر نخریده بودم و تهیه مجددش هم برام آسون نبود

سلام دوستان من امروز رفتم سونو با وجود اینکه روزی ۳تا استرادیول میخوردم باز ضخامت آندومترم نازک بود کردش روزی ۵تا.تاحالاکسی بوده که مشکل منو داشته باشه؟.

روزی ۵تا زیاد نیست؟

راه حلی دارین که همراهش انجام بدم؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
گلم من تو بارداری هم واسه اینکه حتما خود مشایخی ویزیتم کنه گاهی دو بار رفتم، یک روز سونو روز ویزیت د ...

چشم زینبی جان

ممنونم😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ببین ژل رویال یه آنتی اکسیدان قوی هست و منبع انواع ویتامین ها، اما اینکه چه قدر مصرف بشه رو نمیدونم، ...

زینبی جون بنظرت برای اینکه آندومترم ضخیم بشه ژل جواب میده؟

روزی ۳تاجواب نداد دکترم کردش روزی ۵تا

زیاد نیس ۵تا؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
باشه ممنون عزیزم هرچند میدونم کارشناسشون میگه استراحت کن خوب میشی😅

عزیزم ایشالا که پریود نیست.

هنوز لکه بینیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خيلي طولاني ميشه، منم که صبور نيستم.ميخواستم اين ماه برم.

انشاالله نتیجه داشته باشه حالا یه ماه اینور اونور فرقی نداره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...