2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
وای چه قد طولانی  @مامان_ماهک10     سلام عزیزم ...شما هم تو سیکل انتقال ۴۵ روز دا ...

دوتا از پریم گذشت ماه بعد قرص ال دی خوردم بعد رفتم انتقال

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره جوون، من پانکچر کردم، هايپر شدم، الان زنگ زدم مرکز گفتن دومين پريود بيا، از دومين پريود هم باي ...

عزیزم منم هایپر شدم گفتن سومین پری بیا منم سومی رفتم و یه دوره ال دی داد پریود شدم و روز دو پری رفتم بهم استرادیول داد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب عالییییه که. 😍😍😍چه خوب وای خداکنه منم اینهمه جنین داشته باشم ای خدا, شکرخدا شماذخیرتون زیاده ا ...

نه عزیزم من دو بار انتقال دادم منفی شدم فقط یه بار دیگه میتونم انتقال بدم، من تنبلی تخمدان دارم ذخیره ام ۱۲ هست 

عزیزم انتقال شما با سیکل لانگ هست منم همیشه انتقالام سیکلش طولانی بود، یه ماه قبلش ال دی و یه آمپول ...

عزیزم سوپرفکت آمپول مهار تخمک گزاریه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وای چه قد طولانی  @مامان_ماهک10     سلام عزیزم ...شما هم تو سیکل انتقال ۴۵ روز دا ...

عزیزم یک ماه و نیم هست دوره ولی اول بهت ال دی میده و و چند روز مونده ال دی تموم شه آمپول سوپرفکت و بعد که پری شدی میری و سونو میکنه و استرادیول میده هرموقع ضخامتت خوب بود انتقال میدن

دوستانی که انتقال دادین ایا برای انتقال هم قبلش باز باید قرص ال دی مصرف کرد مثل دوره قبل پانکچر یا ن ...

بله معمولا میدن

سلام دوستان من امروز رفتم سونو با وجود اینکه روزی ۳تا استرادیول میخوردم باز ضخامت آندومترم نازک بود ...

روز چندی عزیزم

عزیزم ایشالا که پریود نیست. هنوز لکه بینیه؟

نمیدونم والا امیدوارم نباشه اصلا قابل پیش بینی نیست متاسفانه

تو خونه از پارسال شیاف داشتم همونو گذاشتم فعلا بهتره...دعا کن برام عزیزجان🙏

نمیدونم والا امیدوارم نباشه اصلا قابل پیش بینی نیست متاسفانه تو خونه از پارسال شیاف داشتم همونو گذا ...

وای عزیزم خیلی برات استرس دارم از دیروز تا حالا دارم صلوات میفرستم

ان شاالله به حق این ماه عزیز چیزی نیست و نی نی هات سفت بچسبن بهت

ای بابا تا این مراکز جواب ادم درس بدن ادم دق میکنه🤦‍♀️ نینیت خوبه نوشین جون؟😍

آره دقیقا جالب اینه که فامیلیه من خیلی کمه اما یکی شبیه من اونجا بود

فعلا که دیگه ازش خبر ندارم امیدوارم حالشون خوب باشه.

امروز وقت دکتر دارم ساعت ۷ عصر ، احتمالا امروز بهم وقت غربالگری بده. داروهام هم تموم شده . امیدوارم دیگه نگه آمپول بزن ، از ۲۳ مرداد دارم روزی دوتا پروژسترون میزنم