2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
چه خوب که 4تا داشتی من فقط یک دونه داشتم پسر روز دهم انتقالم

ببین منکه میگم نی نی داری منم دوتا جنین پسر انتقال دادم که مثبت شد ایشالا برای شمام میشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت دو تا از جنینات صد درصد به بلاست میرسه و خیلی خوبه. سونو رنگی واسه همسرم نوشت و گفت بیاره ببینم ...

چقدر عالی، خیر باشه براتون

قبل از پانکچر، اطرج همسرت رو اصلا ویزیت نکرده بود؟

ببخشید میپرسم، میخام ببینم کدوم مرکز اقدام کنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببین منکه میگم نی نی داری منم دوتا جنین پسر انتقال دادم که مثبت شد ایشالا برای شمام میشه

خدا و شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم تورو خدا منو هم دعا کن مثبت بشم چند جنین انتقال دادی الان چند وقتته به سلامتی ..علائم داشتی قبل از اینکه آزمایش بتا بدی ؟؟میشه برامون توضیح بدی خیلی ممنونم میشم

اون دکتر بنده خدا یک چیز میدونه میگه ۱۴ روز بعد انتقال آزمایش بدید دیگه😁 ان شاء الله که مثبته و تو ...

سلام عزیزم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم😍😍😍😍

بحق حضرت زهرا سالم بغلش کنی 

ستاره جان مشکلتو قبلا گفتی بهم فراموش کردم 

سیگنال زدی یا گوناال؟

تورو خدا سنگین بلند نکنید حیفه

عزیزم فکر کنم دیر بهم توصیه کردی....همین الان کلی خون دیدم حس میکنم پری اومده

ولی چرا انقدر زود حداقل میداشت ده روز بگذره بعد ناامید میکرد آخه تازه روز ششمم😭😭😭

امیدوارم بقیه بچه ها مثبتشن از من که گذشت😢😢😢

الهی شکر اخه نسبتا هایپر بودی برای همون وای منم حاضرم هایپرشم اماکلی جنین بکشن ازم. 😊 قربونت برم ا ...

وااای شما نمیدونی هایپر شدن یعنی چی ک اینو میگی مرگ جلو چشمت میبینی من در عرض یک ساعت ۱۶ بار بالا اوردم جوری ک غش کرده بودم جنازم رسید بیمارستان زیر سروم بالا میوردم وااااای خدا نصیب نکنه اصلا اینو نخواه

عزیزم شما دکترتون کیه؟ سینال استفاده کرده بودید؟

من تبریزم

آره عزیزم سینال پن و هاش ام جی

البته من ذخیره م یه مقدار کم هست دکترم که موقع شروع سیکل هرچی میپرسیدم میگفت حالا داروهاتو استفاده کن ببینیم اصلا تخمک خواهی داشت؟؟؟😒