2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

سلام به همگی من برا تعیین جنسیت پسر ۶روز میکرو کردم به نظرتون جنین تا روز چندم ممکنه لانه گزینی کنه باید علائم داشته باشم این روزا یا نه ؟چون من از دیشب زیر شکمم خیلی زیاد نبض میزنه سینه هامم بعضی موقع.ها درد میگیرن به نظرتون اینا برا مصرف داروهاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی من برا تعیین جنسیت پسر ۶روز میکرو کردم به نظرتون جنین تا روز چندم ممکنه لانه گزینی کنه ...

مبارکت باشه و خیر باشه..

همه ی علایم طبیعیه حالا ممکنه علایم لانه گزینی باشه و ممکنه عوارضمصرف دارو باشه..

ولی هرچه هست نگران نباش و طبیعیه..

احتمالا لانه گزینی انجام شده..

چند تا جنین داشتی؟کجا انجام دادی؟

عزیزم من از سال97 فریز کرده بودم گغتن دوبسته جنین داری نگفتن چندتا

برای تعیین جنسیت هم موقع انتقال گغتن یه دونه پسر داری 4 تا دختر

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
بچه ها کمک من دیشب یه خبر خیلی بد شنیدم و از دیشب حالم خیلی بده اضطراب زیادی دارم با لرزش. دیشب زیر ...

توکل کن به خدا و استرس و ناراحتی ات رو کم کن..

فک نکنم جنین تا این حد ضعیف باشه و وابسته به حالات روحی ما..

ذکر بگو و قرآن بخون و سعی کن خودت رو از خبرهای بد دور کنی..

علایم هم کلا میاد و میره ثابت نیست..

عزیزم من از سال97 فریز کرده بودم گغتن دوبسته جنین داری نگفتن چندتا برای تعیین جنسیت هم موقع انتقال ...

سلام من کلینیک امید همدان انجام دادم دکترم مرضیه فریمانی هستش منم از 15جنین 4تاش پسر بود 2تا رو برام انتقال دادن الان روز 6انتقالمه .ببخشید شما انتقال دادین مثبت شد براتون ؟؟

سلام من کلینیک امید همدان انجام دادم دکترم مرضیه فریمانی هستش منم از 15جنین 4تاش پسر بود 2تا رو برام ...

چه خوب که 4تا داشتی

من فقط یک دونه داشتم پسر

روز دهم انتقالم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
من ۱۲ تا ولی نمیدونم چندتا جنین میشه گفتن یکشنبه بیا برای فریز و اینا یعنی انتقال نمیدن این ماه؟😔 ...

به من گفتن هایپر شدی و نمیشه انتقال داد شما فک نکنم هایپر شده باشی ...دکترت نگف این ماه انتقال داری یا نه؟

بله من ۱۶ تا تخمک داشتم که به لطف خدا نه تاش لقاح پیدا کرده ....دیگه گفتن شنبه زنگ بزن بهت بگیم چند تاش جنین میشه ایشالا

عزیزم من از سال97 فریز کرده بودم گغتن دوبسته جنین داری نگفتن چندتا برای تعیین جنسیت هم موقع انتقال ...

ایشالا به حقه سه ساله امام حسین با همین یه دونه جنینت نتیجه میگیری عزیزم ...منم دعا کن🤲❤