2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من تبریزم آره عزیزم سینال پن و هاش ام جی البته من ذخیره م یه مقدار کم هست دکترم که موقع شروع سیکل ...

وقتی خدا بخواد با یک جنین هم مثبت میشه

انشالله برای شما هم آخرین بار باشه و جواب عالی میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فکر کنم دیر بهم توصیه کردی....همین الان کلی خون دیدم حس میکنم پری اومده ولی چرا انقدر زود حدا ...

تاریخ پریودت کیه مگه ؟ خیلی زوده برا پریودی 

داروهاتو ادامه بده حتما خیلیا کمی خون ریزی دارن ولی مثبتن 

دو تا انتقال دادی ؟  

من تاریخ پریودم همون روز ازمایشه 

فک نکنم پریود شده باشی الان 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام به همگی من برا تعیین جنسیت پسر ۶روز میکرو کردم به نظرتون جنین تا روز چندم ممکنه لانه گزینی کنه ...

بستگی داره جنینت چند روزه باشه اگه سه روزه باشه تا روز ۵ 

بلاست باشه ۳ روز اول لانه گزینی میکنه 

دیگه هرطور بوده تا روز ۶ ایشالا لانه گزینی کرده 

منم دقیقا احساس نبض  داشتم مخصوصا سه روز اول 

الان فقط گاهی زیر دلم درد خفیف دارم گاهی ندارم روز ۸ انتقالم کلا نمیشه رو علائم حساب کرد خیلیا بدون علائم مثبتن خیلیا هم برعکس... 

توکل بخدا ایشالا همه زود به مراد دلشون برسن 🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم ۱ میل یعنی اینکه تا خط ۱ سرنگ عضلانی باید آب مقطر و بکشی بعد با پودر قاطیش کنی و دوباره با سرن ...

مرسی

آره؟ رو آخریه نوشته بود ۱ میل🙈

زیاد زدم پس

یه سرنگ انسولین کامل آب زدم

عزیزم فکر کنم دیر بهم توصیه کردی....همین الان کلی خون دیدم حس میکنم پری اومده ولی چرا انقدر زود حدا ...

چرا اخه؟

زنگ بزن به بيمارستانت 

اگه شياف ميزاري دو تاش كن 

هنوزم ادامه داره؟

تاریخ پریودت کیه مگه ؟ خیلی زوده برا پریودی  داروهاتو ادامه بده حتما خیلیا کمی خون ریزی دارن و ...

تاریخ پریودم امروزه من چون ۲۵ پریودم برام انتقال دادن تازه روز ششمم

دیگه وقتی با روزی دو تا پروژسترون خونریزی داری یعنی پری اومده دیگه وگرنه آخه روز شش آدم اینطوری میشه هیچیک به آدمیزاد نرفته

داروهامو فعلا ادامه میدم...به شوهرم نگفتم اگه بدونه کلی غصه میخوره بیشتر از خودم دلم برا اون میسوزه😢😔😔

چرا اخه؟ زنگ بزن به بيمارستانت  اگه شياف ميزاري دو تاش كن  هنوزم ادامه داره؟

امروز که مرکز تعطیله...من روزی دوتا آمپول پروژسترون میزنم دیگه آخرین دوزشه بیشتر نمیشه

از دیروز خیلی کارای خطرناک کردم و اینور اونور رفتم برا همین انقدر زود پری اومد

اره  لکه بینی هنوز هست دل و کمرمم از پریروز همش درد میکنه😔

زهرا جون چی شده عزیزم؟ خونریزی یا لک؟  شاید لک لانه گزینیه؟

لکه بینی....قرمزم هست هروقت اینطوری میشم یعنی پری شدم رفت...لک لانه گزینی قهوه ایه مث این نیست انقدر قرمز

یه علامه گریه دارم ولی نمیتونم جلو شوهر و خواهرشوهر....دلم میخواد زار بزنم

برام دعا کن عزیزم که خدا صبرمو زیاد کنه

چقد ناله کردم ببخشید

سلام عزیزم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم😍😍😍😍 بحق حضرت زهرا سالم بغلش کنی  ستاره جان مشکلتو ق ...

ممنون عزیزم لطف داری..

زن و شوهر هر دو ضعیف بودیم..حقیقتش پانکچرم سال ۹۷ بود و هییچی ازش یادم نیست اون ایام حال روحی خوبی نداشتم اطلاعاتم هم ضعیف بود.برای انتقال هیچ کدوم رو نداشتم.

فقط میدونم اون ایام داروها همه خارجی بود و خییلی گرون میشد مثلا برای هر سری دارو دو و خورده ایی هزینه میشد با دفترچه..