2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045701 بازدید | 684478 پست
بار سوم بود باراول منفی شد  بار دوم دو تا انتقال دادند یکی گرفت تو ۸ هفتگی قلبش ایستاد  ...

ستاره جان من الان اومدم 

ازمایش دادی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@شوره   @زینبی_بابا     سلام بهاره جون و دوستان عزیز  اینقدر این ایام اس ...

الهی سه قلو باشه

وای خیلی خوب میشه😍😍😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای خدای من مبارکه عزیزم. به سلامتی و دل خوش به دنیا بیاریشون. مثبت فکر کن عزیز دلم چرا فکرای بد بد ...

ممنون عزیزم🌹

اره من که مثبت فک میکنم که سه قلوئه..

ولی دردهای خفیف شکم و پهلو دارم نگرانم..

ولی سه قلو بشه تمام پنهان کاری ام برای ای وی اف بی نتیجه میشه😁😁

ممنونم🌹 ان شاء‌ الله...چه استرسی کشیدم از پریشب تا الان.. ازمایشگاه به شوهرم گفت غیر طبیعیه با دکت ...

ایشالا ازمایش شوره هم مثبت باشه😍😍حداحفظ کنه تودلیاتو ...خب به ازمایشگاه اگه میگفتی متوجه میشد احتمال چند قلوئه اصلا نگران نشو 

سلام عزیز دلم ...ممنون که یادم بودی  اره پانکچر شدم به لطف خدا ۱۶ تا تخمک داشتم ...هایپر شدم . ...

بسلامتی مبارکت باشه😍😍انشالله با اولین انتقال باردار بشی

کدوم مرکز رفتی؟ تعیین جنسیتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دیشب این سریال ترور خاموش رو میدیدیم، یعنی من که هیچی، همسرم کلی ایراد گرفت کلی خندیدیم

رفته آزمایش داده، بهش گفتن مثبتی، بعد رفت سونو، دکتر بهش میگه اوایل هفته پنجمی، به به چه جنینی، چه ضربان قلبی!!! بعدشم چنان ضربان قلبی براش پخش کرد که نگو، آخرشم گفت هر هفته باید بیای چکاپ و سونو!!

یعنی همسرم در حد یه متخصص زنان زایمان ایراد گرفت ازش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام اره بتام بود ۶۰۰۰🙄🙄 دعا کن یا سه قلو یا خارج رحم، که من میگم سه قلوئه😁😁

انشالله که هر چی دوست داری همون بشه برات

خیلی خیلی مبارکه

دوست من بتاش ۳۰۰۰ بود روز چهارده انتقال بعد بچش یه دونه پسر شد

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم