2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045710 بازدید | 684480 پست
اره موافقم  کاش بیاین از علائماتون بگین  منم خیلی دوس دارم بدونم  منم دل درد داشتم ...

من بگم دیگه براتون.من درد زیر شکم و بیخ رونهامو دور ناف و .....داشتم.یعنی نقاط مختلف شکم.ولی بودن از بچه ها که یه ذره دردم نداشتن و مثبت شدن.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بگم دیگه براتون.من درد زیر شکم و بیخ رونهامو دور ناف و .....داشتم.یعنی نقاط مختلف شکم.ولی بودن از ...

عزیزم دعا کن برامون سخته سپری کردن این روزا 

اوایل خیلی مثبت نگر تر بودم سعی میکردم ازش لذت ببرم حتی به این دید نگاش میکردم  

اما امروز همش تو فکر علائم و مثبت منفی شدن انتقالم بودم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام دوستان اگه میشه کمکم کنین من فردا صبح میرم برای پانکچر

لازمه با خودم چیزی ببرم؟

لازمه همراه بیاد باهام؟بعد بیهوشی حال آدم چطوریه؟خودش پا میشه لباس و اینا میپوشه راحت؟

اره عزیزم من روز شش انتقال  چن تا انتقال دادی در چه حالی 😅

الان دراز به دراز افتادم😂 بعد حموم درد دارم آخه...

تازه صورتمم عین اون وقتا که قراره پری بشم جوش زده کلی😭من همیشه ده دوازده روز مونده به پریود برا چند روز صورتم جوشای ریز میزنه الان در همون وضعم یعنی قراره پری بشم؟🤔🤔🤔

خل نشم از فکر و خیال خوبه😂😂😂

تو جلوتر از منی علائم نداری؟؟؟

سلام دوستان اگه میشه کمکم کنین من فردا صبح میرم برای پانکچر لازمه با خودم چیزی ببرم؟ لازمه همراه ب ...

سلام خانمي

از من فقط دفترچه بيمه خواستن

همراه هم نميخواد، من ابن سينا رفتم، فقط همسرم اومد،نيازي به همراه نيست

من يه ذره درد داشتم و 4 تا سرم زدن بهم بعدش مرخص شدم

آره خودت لباس ميپوشي، حالت خيلي بد نيست که

عزیزم دعا کن برامون سخته سپری کردن این روزا  اوایل خیلی مثبت نگر تر بودم سعی میکردم ازش لذت بب ...

عزیزم حتما دعا میکنم.ان شاالله که مثبتی.منم نگران بودم خب.طبیعیه.

خدایا شکرت