2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
از مام راضی هستی؟ ما هرکدوممون دوبار رویان ویزیت شدیم، مرکز منظم و خوبیه. ولی موندم ادامه بدم اونجا ...

آره عزیزم میشه اول همسرت ویزیت بشه.من اول رفتم نصر همسرم رفت اطرج گفتن2ماه دیگه بعد آزمایش همیر بیاین که شروع کنیم یا مجدد دارو بدیم.من همسرم چون یک بار تسه شده نمیخوام عجله کنم .میخوام یکم زمان دبم شاید با دارو نیاز به تسه دیگه پیدا نکنه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم میشه یه خواهشی ازتون بکنم من فردا عمل پانکچر دارم خواهش میکنم هرکی این متنمو میبینه ...

عزیزم ان شاا... بسلامتی میری و میای با ی عالمه تخمک خوب اصلا نگران نباش هیچ درد متوجه نمیشی چون بیوهشت میکنن تازه وقتی بهوش میای انقدر حس خوبیه انگار صدسال خوابیدی

دکتر اصلا بمن نگفت چندتا فولی دارم از کجا معلوم میشه که هایپر شدم یا نه

اگه تعداد فولیکولها زیاد باشه معمولا باید برای هایپر شدن آماده باشی.

آخرین سونو باید میگفت قاعدتا. ایشالله که کلی تخمک داری بدون هایپری   

مرسی گلم ک ب فکری و تجربه هاتومیگی آره از نظر تغذیه رعایت میکنیم مکملم میخوریم چی بگم والا اینجا ه ...

عزیزم تو میکرو فقط کیفیت مهمه اصصصصلا تعداد مهم نیست 

۱۰تادونه اسپرم با کیفیت بهتر است تا تعداد زیاد با دی ان ای خراب 

من دی اف ای همسرم بالا بود دکتر بهم گفت تعداد ۱۰۰میلیونم باشه با این دی اف ای بی فایدست

اتفاقا دوست صمیمیم که هم شهری هستیم تعداد همسرش۵۰۰هزارتا بود یعنی زیر یک میلیون ....هرکاری کرد تعداد تکون نخورد تا ۵سال 

میکرو کرد دوتا جنین تشکیل شد یکیش گرفت الان بچش بغلش

بچه ها من صبح از شدت ادرار پاشدم رفتم دسشویی ولی اونقدی نبود کلا زود به زود میرم دسشویی 

ممکنه عفونت ادراری باشه ؟ کسی اینطوری بودی ؟

شکمم خیلی سفت بود و درد خفیف داشتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
sarayyyy رو یادمه.  من برا خواهرم پیش اومده بچه ی دوم باردار نمیشد، دکترزنان ارجاعشون میداد ب ...

اره بعضیا واقعا علمشو ندارن ...ولی خب این دکتری که من میرم خیلی ازمریصاهم راضی بودن ازش سال ۷۲ مدرک ای وی افشو گرفته وکلا خیلیا راضی بودن ...ولی من چندین مورد دیدم خیلی خیلی ناشیانه دارو میداد وبلایی که سرمن اومد سراوناهم اومد یا یه نسخه رو برای همه میپیچه ...حالا فرصت شد حتما میرم مطبش باخود دکتر هم حرف میزنم