2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045821 بازدید | 684484 پست
https://www.ajog.org/article/S0002-9378(05)02241-6/fulltext#:~:text=Protein%20S%20deficiency%20is%20 ...

خیلی لطف کردی عزیزم. ببخش با بچه کوچیک بهت زحمت دادم عزیزم. ببوس گل پسرت رو ❤💚❤💚❤💚

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دکتر اصلا بمن نگفت چندتا فولی دارم از کجا معلوم میشه که هایپر شدم یا نه

ولی کلا تعداد امپولام زیاد نبود فک نمیکنم هایپر شم من فقط یدونه امپول النوا و سه تا ستروتاید شش تا هاچ ام جی و دوتا ازادسازی کلا داروهام اینا بوده خدا کنه فولیکول زیاد و خوب داشته باشم حالا 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم تاريخ آمپول رو نگاه ميكني اگر انقضا داشت واسم بفرستي ممنونتم

حتما گلم من الان سرکارم ساعت چهار میرسم خونه بهتون خبر میدم

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
حتما گلم من الان سرکارم ساعت چهار میرسم خونه بهتون خبر میدم

چطوری بیام تو خصوصی تون من بلد نیستم شما بلدی بیا من جواب میدم

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
@بادخرید     عزیزم شما در چه مرحله ای هستین؟؟

سلام گلم من عکس رنگی با یه سری ازمایش دادم ابن سینا ازمایش هامو قبول نکرد الان اولین روز پریمه باید فردا ازمایش های دیگمو بدم با پاپ اسمیر اگه مشکلی نباشه به امید خدا پری بعدی شروع میکنم شما چی عملتون کیه به سلامتی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😢😢😢  مگه جنین تا چند هفته رشد کرده بود؟؟  روی ...

ممنون عزیزم

اون موقع حدود ۴ هفته و‌خورده ای بود.یه چیزی شبیه یه بافت سفت و سفید که همراه با خون بود داشت.که بردم مطب و گفت خودشه.

یکسری cd مارکر ها رو نوشته.بعد بررسی آندرومتریت و اثر پروژسترون

امیدوارم این آزمایش ها بهم کمک کنه.شما تا حالا دیده بودی کسی بعد که منفی بود این کار رو براش انجام بدن؟یعنی جنینش تو رحم باشه و لانه گزینی هم کرده باشه ولی اینجوری بشه؟

من ۷ تای اولیه رو که ازشون اطلاع داشتم ۶ تا دختر بودن یک دونه پسر. باقیشون رو چون بعد انتقال هایپر ش ...

نوشین جان بهت تبریک می گم عزیزم دیدی گفتم اصلا به سقط برات فکر نمی کنم.

خدا انشالله نی نی هات رو برات حفظ کنه

گلم تو میکرو اصصصصلا تعداد مهم نیستا  نگران تعداد نباش فقط ویتامین وسبزی ومیوه بخوره که کیفیت ...

مرسی گلم ک ب فکری و تجربه هاتومیگی

آره از نظر تغذیه رعایت میکنیم مکملم میخوریم

چی بگم والا اینجا هیشکی مشابه من نبوده هر کی همسرش مورفوش پایین بوده حداقل تعداد نسبتا خوبی اسپرم داشته یا اوایل تعداد کم بوده بعد ب رنج نرمال رسیده 

واقعا یه نفر با شرایط مشابه خودم نشنیدم

باشه عزیزم دیگه ب این چیزا فکر نمیکنم

خدا خودش کمکمون کنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم از اورولوژ مام دارو گرفته .قبلا ابن سینا بودم.اومدم مام.آخه علت اینکه زیاد نمیشه نگفتن چی ...

خب قطعا ژنتیکیه

و درمان نداره

شاید با میکرو جواب بگیریم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم از اورولوژ مام دارو گرفته .قبلا ابن سینا بودم.اومدم مام.آخه علت اینکه زیاد نمیشه نگفتن چی ...

از مام راضی هستی؟ ما هرکدوممون دوبار رویان ویزیت شدیم، مرکز منظم و خوبیه. ولی موندم ادامه بدم اونجا یا بیام مام

کلا هر چی سرچ میکنم نظرات متفاوته یه سری خیلی درمورد مام و رسیدگیشون و تشخیصای اشتباه دکترا بد نوشتن، یه سری هم ک تعریف کردن

امکانش هست توی مام، اول آقا ویزیت بشه؟ بعد خانم

کلا اونجا چطوریه؟ پرونده تشکیل دادید؟

ممنون عزیزم.ان شاالله که شما هم به زودی نتیجه میگیری.

ممنونم عزیزم، محتاجم ب دعا😘