2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045851 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها صبحتون بخیر من امروز روز هشتم انتقال هستم یک دونه جنین بلاست پسر انتقال دادن

تعیین جنسیت داشتی عزیزم ؟ خودت گفتی یه دونه؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اره عزیزم تعیین جنسیت بودم فقط یک دونه پسر داشتم

از چندتا جنین عزیزم؟؟ ذخیرت چند بود ؟؟ منم میخوام انجام بدم 

از چندتا جنین عزیزم؟؟ ذخیرت چند بود ؟؟ منم میخوام انجام بدم 

نمیدونم از چندتا

فقط روز انتقال گفتن یک دونه پسر داری 4تا دختر

جنین فریز بودن

سال97 یه انتقال فرش داشتم که دخترم شد و الان 20ماهشه 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
نمیدونم از چندتا فقط روز انتقال گفتن یک دونه پسر داری 4تا دختر جنین فریز بودن سال97 یه انتقال فرش ...

انشالله پسرت به سلامتی بیاد بغلت عزیزم 🌺

آهان، نه نگران نباش دکتر حواسش هست، فکر کنم براتون پرژسترون رو شروع کنن

عزیزم اگه حوصله ات اومد جوابم رو بده. ببین من پروتئین اس آزمایشم پایین بود سال ۹۶. بر اون اساس دکتر نصر بهم انوکسا داد و گفت حتما پیش انکولوژ برم. الان ایشون دوباره آزمایش دادن بهم، حالا من آزمایش رو صد در صد میرم میدم اما خودشون گفتن هم انوکسا هم بارداری باعث میشه که جوابم درست نباشه. به نظرت برای چی پس آزمایش مجدد بدم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همین دوستمون sarayyyy بود توتاپیک رفت پیش اون بنده خدااا بیهوشی گرفت روز پانکچر دکتر اومده بالاسرش گ ...

sarayyyy رو یادمه. 

من برا خواهرم پیش اومده بچه ی دوم باردار نمیشد، دکترزنان ارجاعشون میداد ب مطب شوهرش ک اصلا ارولوژ نبود. یه مطب دوطبقه بود خانم دکتر طبقه بالا، شوهرشم طبقه پایبن بود. شوهره بدون هیچ آزمایشی فقط میگفت آقا ضعیفه و یه مدت طولانی دارو میداد. اینا هم چون تاحالا همچین مشکلاتی نداشتن از هیچی سردرنمیاوردن. خواهرم میگفت تمام مریزای بالارو میفرستاد پایین!!

تا بالاخره تحقیق کرد و رفت ارولوژ فهمید تنها مشکلشون واریکوسل. ک شوهرش عمل کرد و باردار شد. این همه این دکتر الکی ب خواهرم آمپول میداد و هر بار با لحن بد باهاش حرف میزد ک بیا آی وی افت کنم تو بچه دار نمیشی.

خلاصه یه بار ک مطب شلوغ بود رفت ب تمام مریزای اونجا گفت ک باید برید ارولوژ و... این آقا ارولوژ نیست. یکی یکی بعضی مریزا اومدن بیرون... میگه دکتر اومد ب همه گفت میخاید بیاید میخاید نیاید من ک ب زور نگفتم بیاید ویزیت!

خلاصه دکتر بد ک بخاد از شرایط بیمار سواستفاده کنه هم هست متاسفانه.

شما هم اگه از سهل انگاری دکتر کاملا مطمینی، چند نفرم ک آگاه کنی خوبه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها از همتون ممنونم كه اميدوارم كردين از صبح گريه ميكنم  تا ببينيم خدا چي ميخواد  برا ...

برای لکه بینی ؟

نگران نباش من از هفته پنجم دارم دکترم گفت فقط استراحت . اصلا از جات بلند نشو جز برای دستشویی . غذاتو بیارن رو تخت بخور .ببین الان فصل به هست بگیر بخور خیلی خوبه . روزی یدونه بخور فقط مایعات زیاد بخور که یبوست نگیری . به و نشاسته خیلی خوبه .