2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
عزیزم بستریم تو بیمارستان فردا با دکترم حرف میزنم دو روز که اومد من خواب بودم دردم زیاد نیس بیستر سر ...

ای بابا کاش شرایط بود خودم میومدم پیشت میموندم این چند روز رو..

برای خواهر دوستم پیش اومد ۱۵ روز طول کشید تا بتا بیاد پایین و بنده خدا دوبار داشت راه میرفت محوطه بیمارستان سرگیجه گرفت افتادبرا همین میگم تنها راه نرو احتمال افت فشار دفعی هست..اگه همراه هم نداری به یک پرستار بگو مراقبت باشه اونا برای همین اونجا هستند و حقوق میگیرند..

توکل کن به خدا و حتما اب انار هم بگو برات بیارند شاید بدنت به ویتامینهاش نیاز داره اتفاقا من هم غروب شدید اب انار میخواستم😍

برات دعا میکنم به زودی مرخص بشی به سلامتی و سرحال🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم روز دوازدهمم هست ولی بمن گفتن چهارشنبه بایدبرم ازمایش بعنی چهاردهمین روز

من پونزدهمین روز..البته دکترم سری قبل میگفت روز دوازده هم جواب میده ازمایش..ولی من باید طاقت بیارم تا پنج شنبه😊ان شاء الله با جواب مثبتت خوشحالمون میکنی..

@لی_لا1   عزیزم جوابمو گرفتم البته شوهرم رفت زنگ زد گفت مثبت😄🤲خدایا شکرت

به به به مبارکه مامان خانوم. فکر کنم دیگه وقتشه از بی تابی در بیای عزیزم. خدایا شکرت یکی دیگه از عزیزامون از لیست انتظار در اومد. با این حال نابت همه دوستای منتظر و من رو لطفا دعا کن عزیزم. عجب شبی شد امشب برات. انشالله 9 ماه رو به سلامت و خوشی بگذرونی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دیگه تو این تاپیک هیچکس نمونده جز من و شما و دارچین جون و مامانو سوفی و ستاره ۳۸و۶۸وآستاره و چند نفر ...

منم موافقم، ديگه نوبتي هم که باشه، نوبت ما رسيده، انشالله به زودي زود همه باردار بشيم😘😘

روزی چقد پیاده روی کنم حدوا دوهفته دیگه انتقالمه اگه خدا بخاد

ببین من یه ماه آخر رو تقریبا هر روز 1/5 تا 2 ساعت صبح زود پیاده روی میکردم. تقریبا 5/5 صبح تا 7/5 صبح و چون تشنه ام میشد مجبور بودم آب هم زیاد بخورم. من میرفتم درکه

فکر میکردم نهایتا 25 سالت باشه عزیزم

نه مامان بزرگی ام برا خودم😁😁😁

از ۱۵ سالگی ارزو داشتم زود ازدواج کنم تا بچه دار شدم و به شدت معتقد بودم فاصله ی سن مادر و بچه نهایت باید ۲۰ تا ۲۴ باشه...

ولی چرخ روزگار و آزمایش الهی من رو به اینجا رسوند😣😣

ولی دلم خیلی جوونه ۲۵ سالسه...

آره تماااااام خانم ها میتونن به بچه خودشون شیر بدن تا 3 قلو بدون یه قطره شیر خشک، بدون اغراق اینو گف ...

وای خدا چه توضیحات کامل و جامعی. چقد واجبه که آدم این چیزا رو بدونه. کلی تو رشد بچه اثر گذاره. البته بچه من که اگه به همسرم بره قطعا شیرخشکی میشه، چون همسرم شیر مادرش رو تف میکرده!! مامانش میگه تازه هم انقلاب شده بود، شیر خشک نبود. رفته بود مرکز بهداشت که شیر خشک بگیره، فکر کرده بودن این بنده خدا دروغ میگه، بعد خودشون دیدن همسرم شیر مامانش رو تف میکنه   بهش کارت شیرخشک دادن گفتن بیا همیشه بهت شیر خشک میدیم

البته همسرم هنوزم تو غذا خوردن خیلی ادا داره     

به به به مبارکه مامان خانوم. فکر کنم دیگه وقتشه از بی تابی در بیای عزیزم. خدایا شکرت یکی دیگه از عزی ...

ممنون عزیزم واقعا همش به خانما تاپیک فکر میکنم اوناهم این لحظه رو تجربه کنن😭🤲🤲😍😍🥰🥰