2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
@زینبی_بابا   زینب جان بتام از ۹۷ رسیده به ۱۸۸.نزدیک دو برابره.۷ تا کمتره.به نظرت طبیعیه؟برا ...

از همین الان تمرین کن مقایسه نکن مامان ملیکا خانم..

رشد بتا باید ۶۰ درصد باشه که هست...

خداروشکر..

برو سیمونی بخر هنوز ویارات شروع نشده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا تو اندازه اون بودی نمیدونستی بتا چیه که بخوای دوبرابرش کنی    

دارچین جون خدا عمر با عزت بهت بده.تو خونه تنها و نگران نشسته بودم.اونقد به جمله ت خندیدم که دلم وا شد.اینکه ریاضیش خوب نیست    

خدایا شکرت  
عزیزم اگر دوست داری با انجمن حمایت از شیر مادر هم در تماس باش و پیج هاشون رو فالو کن عالیه  من ...

عزیزم یه سوال دیگه کسی که قبل بارداری پرولاکتین داشته باشه و با قرص کنترل شده باشه چی اون میتونه از شیر خودص بده؟ شما راجع بهش اطلاعاتی دارید؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
از همین الان تمرین کن مقایسه نکن مامان ملیکا خانم.. رشد بتا باید ۶۰ درصد باشه که هست... خداروشکر.. ...

چشم ستاره جون.خدایا خدایا پنجشنبه جواب مثبت ستاره خانم بیاد خوشحال بشیم.  

خدایا شکرت  
مرسی عزیزدلم 😘😘خود دکتر نبود من بدون نوبت رفتم ساعت ۶رفتم داخل یه دکتر دیگه بود ولی برای ان تی تاک ...

اونام خوبن ولی بقیه رو بگو می خوام با خود دکتر باشم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم خدا حفظ کنه پسرتونو برام دعا کنید منم مثل شما مادر شم  حتما با تمام وجودم دوست دارم از خو ...

عزیزم حتما به زودی مامان میشی شک نکن

پستهای من و کلی از دوستان که مامان شدن هست، همه نوشته بودیم یعنی میشه یه روز مامان بشیم

امیدوارم همچین دکترهایی به زمین گرم بخورن متاسفانه توی کرمان شاه هم خیلی معروفه همه فکر میکنن چ خبره ...

امیدوارم شما هم به زودی نتیجه بگیری 

واقعا بهتر هم هست مردم دیگه پیشش نرن، آخه باز اگر دکتر باشه و دور از جون چیزی بشه آدم میره نظام پزشکی 

ولی وقتی طرف رفته از ایران دست آدم به هیچ جا بند نیست

زینب جون میگم ممکنه وقتی فیبروم داشته باشی برات دوتا جنین انتقال بدن؟اصلا امکان بارداری دوقلو با فیب ...

عزیزم آخه من نمیدونم چرا این قدر از فیبروم واهمه دارین

بابا منم دو تا داشتم 

تا وقتی اثر فشاری نداره و کوچیک هست اصلا شما تصور کن وجود نداره، حتی امکان سه قلو هم هست😍😍😍😍 برو حالشو ببر

چقدر سخته منم تجربه کردم به نوعی و میدونم چقدر روزای اول فشار روانی رو آدم زیاده الهی که آخرین انتق ...

مبارکه مبارکه عزيزم. انشالله خدا نگهدارشون باشه

تعيين جنسيت هم کردين؟

چند تا جنين گذاشتين؟

قدبونت برم الهی زینبی جان ازت ممنونم که با وجود مشغله فراوان وقت میذاری و پاسخگو سوالات هستی هم از ش ...

نه دیگه صبر مامانش رو محک زده 😁😁😁😁 قربونش 😍😍😍😍😍

ازش عذر خواهی کن و قول بده مامان صبوری باشی، آفرین مامان نوشین 👏👏👏👏

@زینبی_بابا   زینب جان بتام از ۹۷ رسیده به ۱۸۸.نزدیک دو برابره.۷ تا کمتره.به نظرت طبیعیه؟برا ...

یه جور خط کش گذاشتی انگار ریاضی داری حل میکنی 😜😜😜😜 

توبه کن و گرنه با ماهیتابه آنا میام ها🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️