2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
بچه ها یه سوال من بتای روز دهم ۱۹۶ بود روز دوازدهم شد ۴۰۲ الان که روز چهارده هستم شده ۷۹۰،۹ یعنی کم ...

عزیزم بتات خیلی خوب بالا رفته اصلا نگران نباش وقتی میبینم یکی مثبت میشه کلی ذوق میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوشین به جون خودم باید یه شیرینی مفصل به بچه های تاپیک بدی. یعنی فکر نکنم کسی بوده باشه که دعات نکرد ...

لیلا جونم راست میگی حضوری که نمیبینمتون اما یک سوره یاسین یک زیارت عاشورا و یک دعای فرج همتون رو مهمون میکنم الهی همه حاجت روا باشن

واااااای خدایا شکرررتتتتت  تبریک مجدد نوشین جان  اونروز تا شب ناراحت پدر شوهرت بودم  ...

قربونت برم ازت خیلی خیلی ممنونم 

آره منم هر وقت به پدرشوهرم نگاه میکردم دلم میسوخت میگفتم خدایا به من نگاه نمیکنی ، به دل این بنده خدا نگاه کن که من شرمنده نشم فکر کنم خدا به همون رحم کرده آخه پدرشوهرمن خیلی مهربونه هر حیوونی تو خیابون ببینه نیاز به کمک داره یا خودش انجام میده یا میبره دام پزشکی تو مسیر کارخونه که میره همیشه برای سگا غذا میبره....

خییلییی خوشحالم برات عزیزم . خداروشکر حالا برو این سونو رو بکوبون تو صورت قبلیه . بی وجدان

رفتم بهش نشون دادم ، گفتم بر فرض که از لحاظ پزشکی حرف شما درست باشه اما از لحاظ انسانی آدم نباید هیچ وقت به یک زن باردار که اونم با این سختی باردار شده اینطوری بگه

مبارکه عزیزم برات صلوات نذر کرده بودم انشالله بسلامتی دیدی خدا چقدر مهربونه😍😍 برام منم دعا کن ب ...

الهی به حق پنج تن این آخرین سالیه که تلاش میکنی 

الهی خدا بهت اولاد سالم  صالح ببخشه

بابت صلوات ها ممنونم

خیره عزقزم خدا جفتشونو واست نگه داره تامیتونی خوراکیای مقوی بخور گرمی و سردی زیاد نخور به چیزای خوب ...

الهی آمین الهی آمین

مرسی از دعای خوبت

الهی که استرسی برای هیچکس نباشه اگرم هست ختم به خیر بشه