2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
اره درک میکنم خوشحالیتو...😍😍 خدا رو چه دیدی همون تقسیم سلولی بشه و بشه دوتا... چنین اتفاقی نمیفت ...

نمیدونم والله اگر خدا بخواد هر چیزی ممکنه هر چی صلاح گلم...باشه حتما مراقبم توهم مراقب باش ان شاالله پس فردا خوش خبر باشی...🤲🤲🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فدات شم من گفتم که اصلا تو سیکل انتقال نباید فولیکول غالب وجود داشته باشه، چرا هنوز نگرانی&nbs ...

ممنون فدات میدونم چی میگی من سیکلمو با واریوپپتیل شروع نکردم واسه همین برام عجیب بود ... تنها داروی من استرادیول بود ... ممنون ازت مهربون 😘😘

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
قربونت برم عزیزم میدونی بعصی وقتا هم زمانی بعضی اتفاثات بدجور با دل آدم بازی میکنه حرف سوتوگرافیست ...

بله درسته فقط باید توکل کرد به خدا 

خوشحالم برات عزیزم از بارداریت لذت ببر 

دیگه به حرفای سونوگراف فکرم نکن🐣👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خیلی ممنون از تو و بقیه دوستانی که تبریک گفتن❤❤❤❤دختر من صبح‌ یکشنبه ۳۰ شهریور به دنیا اومد با بیهوش ...

خداروشکر خداروشکر قسمت همه منتظرا 

انشاالله کنار هم همیشه شاد و سلامت باشین 🌷🌷🌷🌷🌷🌷دختر شهریوری 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘💓💓💓💓💓

نی نی وزنش چقدر بود عزیزم چندهفته زایمان کردی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم دقیقا حال ماهم مثل شماس خدارو شکر بی بی چکم که مثبت +++فقط جواب امزمایشم عصر اماده میشه

وااای عزیزم مبارکهههه ایشالا بارداری عالی داشته باشی  دست راستت تو سر هممون 🙏😅

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
@زینبی_بابا     سلام عزیزم صبحت بخیر من شنبه با دکترم ویزیت شدم روز یازدهم سیکلم بود... ...

نگران نباش عزیزم اصلا درد ملاک نیست

قطعا جای ستروتاید یه داروی دیگه داده برای جلو گیری از آزاد شدن ناگهانی تخمک ها😉😉😉

سینال و اچ ام جی و ستروتاید  مرسی عزیزم

منم یدونه النوا شش تا اچ ام جی که عضلانیه و سه تا ستروتاید دوتا هم برا ازادسازی که اسمش الان یادم نی

در اندک من تویی فراوان یارب..