2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
نوشین جون خیلی خوشحال شدم عزیزم مبااااارکه الکی استرس داشتی خدارو شکر 😍😍😍😍😍😍

قربونت برم عزیزم

میدونی بعصی وقتا هم زمانی بعضی اتفاثات بدجور با دل آدم بازی میکنه حرف سوتوگرافیست ، خونریزی و لکه بینی بعدش ، آزمایش بتای سوم که بعد خونریزی دادم و اصلا رشد خوبی نداشت.... خلاصه خیلی بد گذشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من امروز رفتم سونو چهاردهم سیکل ضخامتم ۶ شده بود یعنی نسبت به روز دهم پسرفت کرده بود ... علاوه بر اون کیست و میوم هم داشتم .. ضمن اینکه من همیشه بطور طبیعی تخمکهام بالغ و خوب هستن اما امروز با توجه به روز چهارده سیکل تخمکهام ۷و۸ بودن 😭😭😭

یعنی انقددددر از صبح گریه کردم چشمام باز نمیشه . اصلا بچه بخوره تو سرم این همه درد و مرض از کجا اومد برام؟؟ 

مگه استرادیول باعث عدم رشد تخمک میشه؟؟ 

ظاهرا بدنم به استرادیول مقاومت پیدا کرده چون ضخامتم زیاد نمیشه ولی شده میوم توی رحمم😭😭

تروخدا بگین من چیکار کنم؟؟ 

میخوام بیام تهران پیش یه دکتر زنان خوب کلا چکاپ رحم و هورمون و ... شم .... بگید چ دکتری خوبه؟؟؟

دکترهای کرمانشاه هیچکدومشون ده شاهی نمیارزه

الان عکس سونومم میفرستم

@زینبی_بابا     

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
 الهی ک دو روز دیگه مثبت بشی خیلی خوبه ک جنین داری، اینجوری آدم امیدش رو از دست نمیده بازم میر ...

ادم به امید زنده وگرنه که نابود میشدیم . مرسی از دعای خوشگل و خوبت دوستم ❤🌷❤🌷❤

خدا نصیب همه بچه های تایپیک بکنه 🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
الهی فدات شم صاحل جون الهی به حق این ماه خدا دلت رو شاد بکنه

خدانکنه‌خواهری

مرسی‌ازدعای‌‌‌خوبت

نوشین‌جونم‌منو‌تودعاهات‌فراموش‌نکن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نوشین نمیدونی چقدر برات خوشحالم. اصلا اشک تو چشام جمع شده. برو از سونوگرافیه شگایت کن. خیلی بیشعور ب ...

قربونت برم خداروشکر میکنم که دوستای به این خوبی دارم

امروز رفتم پیشش بهش گفتم کاش میشد فارغ از چارچوب مسائل پزشکی ، گاهی از دریچه انسانیت با نریضتون حرف بزنین حتی میشه نکات منفی رو تو قالب حرفای امیدوارکننده به طرف گفت....

بچه ها من میخوام بیام تهران واسه بررسی رحم ... خواهشا یه دکتر خوب که کارش دقیقه و وقت میزاره بهم معرفی کنید 😭😭🙏🙏

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ببین من دکتر گیاهی رفتم ۴ ماه وقت گذاشتم خیلی رعایت کردیم حتی حجامت هم کردیم ولی جواب نداد منم مشکلم ...

چرا تو همون عکس رنگی فهمیدم هایپکس لوله دارم به خاطر اون گفت لاپارسکوپی کنیم . بعد باز کرد دید خیلی چسبندگی دارم ولی خداروشکر رحمم مشکل نداره چسبندگی به رحم نرسیده بود، لوله سمت راستمم سالم سالم بود . ولی نگرفت دیگه ، گفتم برم شاید یکم رحمم گرم بشه یعنی جواب نمیده ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
التهاب واژن فرق داره با التهاب رحم  من رحمم اتهاب داره نه اون زخم هم فرق داره بهم قرص پردنیزولو ...

انشاءالله حاجتتو از امام حسین بگیری و به زودی دامنت سبز شه عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نوشین جون سلام من خیلی وقته نیومدم چی شده اصلا 

عزیز دلم من بعد اینکه دوتا آزمایش بتام خوب بود کلی ذوق کردم تا ۱۵ شهریور که با درد شکمی رفتم سونو اون موقع ۵ هفته و ۳ روز بودم تو سونو گفت ساک حاملگی خالیه و فاقد کیسه زرد و پل جنینی هستش و سن حاملگی رو زد ۴ هفته و گفت اصلا به درد نمیخوره و معلومه به زور آمپول مونده

دو روز بعد خونریزی و لکه بینی داشتم . آسپرین رو قطع کردم شیاف اضافه شد به آمپولا

امروز ۸ هفته و ۴ روز بودم رفتم سونو تا دراز کشیدم صدای قلبش رو برام گذاشت و گفت سن بارداری ۷ هفته هستش

گفت اون یکی ساک حدود ۴ هفته و خالیه تو سونو ان تی معلوم میشه رشد کرده یانه