2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
عزیزم خیلی مبارک باشه...وقتی پیامتو دیدم که رفتی سونو برات همون لحظه صلوات فرستادم به نیت پنج تن که ...

خیلی ازت ممنونم الهی به حق پنج تن همیشه دلت خوش باشه ممنونم که به فکرم بودی 

رفتم خونشون که رو در رو خبر بدم 

پدرشوهم طبقه پایین خواب بود چنان با هول از طبقه پایین اومد بالا یادش رفته بود بلوز تنش نیست و شلوارک پاشه بعدا کلی خجالت کشید 

بنده خدا هم مریضه هم همین یکدونه بچه رو داره شاید خدا به دل ایشون نگاه کرد

نوشین جونم باور کن این دو هفته منم هم پای تو استرس کشیدم ولی دلم روشن بود خدا رو هزاران مرتبه شکر عز ...

الهی قدات بشم دوست مهربونم از راه دور دستت رو میبوسم 

امیدوارم که یک روز تاپیک با خبر مادر شدنت شروع بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم، میفهمم چی میگی خودم هرسری میرم کلی استرس دارم، خداروشکر که دلت شاد شد😙😙😔

کاش میشد ماها که به سختی باردار میشیم حداقل بارداری بی استرسی داشته باشیم

اما خب حتما اینم حکمتی داره 

سلام‌عزیزم من‌فعلا‌هیچی دکی‌میگه‌هیستروبکنم‌ببینم‌مشکلی‌نداشته‌باشی احتمال‌آندومتریوز‌میده چندرو ...

عزیزممم ایشالا زودی تموم بشه و انتقاا بدی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به به تولدش با خاله مهربونش یکی شده پیشاپیش مبارک آره بخدا منن هربار تو چشمای منتظر این بنده خدا نگ ...

عزیزم😍

انشالله به سلامتی ودل خوش این دوران رو میگذرونی ،توکل بخدا🌱🌷💗🥰

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
بسلامتی عزیزم شما بار اول رفتی نصر، و گفتی ب خوایت خودت ب ماما گفت برات دارو بنویسه درسته. پس کی هم ...

من پیش نصر ویزیت شدم ولی در نهایت رفتم پیش عارفی

واسه خودم و شوهرم آزمایش نوشت و جواب همسرم اومد مورفولوژی صفر

همسرم رفت پیش دکتر جنتی تو ابن سینا ، که چون توی سیکل اس وی اف بودیم واسش چنتا سینال اف نوشت

از پروسه مام اطلاع ندارم عزیزم چون دنبال نکردم

2ماه؟؟؟؟خب من میگم انتقال دارم ۲ماه که خیلیه 

من یه هفته ای میشه آمپول زدم والا دکتر برا من گفت اینو بزنی دو ماه پریود نمیشی من به خاطر آندرومتریوز اینو تجویز کرد 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
خیلی ازت ممنونم الهی به حق پنج تن همیشه دلت خوش باشه ممنونم که به فکرم بودی  رفتم خونشون که رو ...

عزززززیزم چه بامزه🤗

بازم خداروشکر....لطفا با تو دلیت برای منم دعا کن که دوهفته دیگه آزم مثبتشه عزیزم،،،مرسی😘😍

@زینبی_بابا         میشه بگی تعداد و حزکت خوبه یا نه خودم ...

احتمالش هست عزیزم ولی اگر یک سال بدون جلوگیری حامله نشدی باید اقدام کرد و iui اصلا براتون مناسب نیست فقط میکرو

گلم ان شاء الله که با همین انتقال مامان بشی ولی میکرو ماهیتش جوری نیست که بگی فقط باید اولین بار بشه، هر بار انتقال در بهترین حالت 46 درصد احتمال حاملگی هست