2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام خوبی؟ تو چه مرحله ای هستی؟

سلام‌عزیزم

من‌فعلا‌هیچی

دکی‌میگه‌هیستروبکنم‌ببینم‌مشکلی‌نداشته‌باشی

احتمال‌آندومتریوز‌میده

چندروزدیگ‌پریودبشم‌برم‌برام‌نوبت‌‌عمل‌بزاره

قراره‌سیکل‌لانگ‌برام‌شروع‌کنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم قبلا پاپ اسمیر دادم تو برگه اش زده بود التهاب، از منشی که پرسیدم گفت التهاب همون زخم دهانه رحم ه ...

التهاب واژن فرق داره با التهاب رحم  من رحمم اتهاب داره نه اون زخم هم فرق داره بهم قرص پردنیزولون داد ۵ هفته بخورم ک التهاب از بین بره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم عزیز دلم. به قول زینبی بابا به دنیای پر استرس بارداری خوش اومدی. اگر اشتباه نکنم ساک رو پنج ه ...

ان شا الله خدا قسمت همه دوستانم بکنه و البته تا آخرش هم به سلامتی بگذره.منم خیلی هیجان دارم.همش دارم نقشه میکشم.اگه فردا بتا دو برابر شده باشه خدایا........

خدایا شکرت  

[QUOTE=156191962]منم درد شدید میگیره.خیلی میترسم.شنیدم اب هویج برا این دردا خیلی خوبه.ولی از طرفی هم شنیدم اب هویج بر ...[/QUOTE

عزیزم اب هویج تو بارداری ضرر داره چون ویتامین آ خیلی زیادی داره ولی قبل بارداری شنیدم برا تخمک خیلی خوبه 

سلام بچه ها من سونو شدم عکسشم گذاشتم مرسی از همتون که این مدت منو دعا کردین من ۸ هفته و ۴ روز بودم ...

مبارکه‌مامان‌نوشین

انشالله‌بارداری‌خوبی‌داشته‌باشی

جوجه‌هاتوصحیح‌وسالم‌بغل‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ان شا الله خدا قسمت همه دوستانم بکنه و البته تا آخرش هم به سلامتی بگذره.منم خیلی هیجان دارم.همش دارم ...

اگه کار شیطونه، حتما بتا دوبرابر شده عزیزم. چرا اگه؟ مگه چه فرقی هست بین تو و اینهمه خانومایی که باردار میشن؟ فقط متاسفانه به قول دوستمون داریم مدرک تخصص ناباروری و زنان زایمان میگیریم! اطلاعاتمون بیشتره و طبعا استرس هامون بیشتر

برو با خیال راحت آزمایش بده که کلی دعای دوستان بدرقه راهته.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نوشین جان خدارو صدهزار مرتبه شکرررر خیلی خوشحال شدم.اصلا فکر مونده بود پیش تو.خدا خدا میکردم که همه ...

خوشحالم‌ که دوستای مهربونی مثل شماها دارم مطمئن هستم انرژی خوب شما امروز بدرقه راهم بوده

سلام بچه ها من سونو شدم عکسشم گذاشتم مرسی از همتون که این مدت منو دعا کردین من ۸ هفته و ۴ روز بودم ...

خداروهزارمرتبه شکر نوشین جون😍😍😍 خدا خیلی بزرگ و مهربونه❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم ،خیلی خوشحال شدم،باور کن روزی ک قضیه پدر شوهرت گفتی ،قلبم سخت گرفت،اشکم دراومد،اما حالا خداروش ...

به به تولدش با خاله مهربونش یکی شده پیشاپیش مبارک

آره بخدا منن هربار تو چشمای منتظر این بنده خدا نگاه میکردم دلم میشکست میکفتم خدایا به روی این بنده خدا رحم کن نمیدونی امروز چه حالی شد. آخه مریض احوال هم هست و همسرم تنها فرزتدشه ، دوست داشتم زودتر نوه اش رو ببینه که من رو سیاه نشم

نوشین جون خیلی خوشحال شدم عزیزم مبااااارکه الکی استرس داشتی خدارو شکر 😍😍😍😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نوشين جونم من خيلي منتظر خبراي خوبت بودم ...خيلي حال دلمو خوب کردي چند روز پيش حرفتو پيش يکي دوستام ...

وااااااااااای یدونه جانم خوووووووبی

چقدر نگرانت بودم چقدر احوال پرست بودم حتی پیام دادم از بچه ها سراغتو گرفتم 

تو کجاااااایی اخه

سلام عزیزم من امروز رفتم سونو چهاردهم سیکل ضخامتم ۶ شده بود یعنی نسبت به روز دهم پسرفت کرده بود ... علاوه بر اون کیست و میوم هم داشتم .. ضمن اینکه من همیشه بطور طبیعی تخمکهام بالغ و خوب هستن اما امروز با توجه به روز چهارده سیکل تخمکهام ۷و۸ بودن 😭😭😭

یعنی انقددددر از صبح گریه کردم چشمام باز نمیشه . اصلا بچه بخوره تو سرم این همه درد و مرض از کجا اومد برام؟؟ 

مگه استرادیول باعث عدم رشد تخمک میشه؟؟ 

ظاهرا بدنم به استرادیول مقاومت پیدا کرده چون ضخامتم زیاد نمیشه ولی شده میوم توی رحمم😭😭

تروخدا بگین من چیکار کنم؟؟ 

میخوام بیام تهران پیش یه دکتر زنان خوب کلا چکاپ رحم و هورمون و ... شم .... بگید چ دکتری خوبه؟؟؟

دکترهای کرمانشاه هیچکدومشون ده شاهی نمیارزه

الان عکس سونومم میفرستم 

@ زینبی _بابا

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خداروهزارمرتبه شکر نوشین جون😍😍😍 خدا خیلی بزرگ و مهربونه❤

شادن جونم نمیدونی من امروز چه حالی بودم تو سونو گرافی هرکی رنگ و روم رو میدید و جریان رو میفهمید میگفت نوبت من مال تو زودتر برو داخل

خیلی بهم سخت گذشت خداروصدهزار مرتبه شکر