2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045241 بازدید | 684440 پست
من ابن سينا مي رم  دكتر جنتي همش به شوهرم مي گفت تو نياز به آي وي اف نداري خودت خوب ميشي  ...

نیاز ب دستور ارولوژ نداری ک اجازه ی میکرو بهتون بده؟ حتما یه ارولوژ دیگه تو مرکز رو انتخاب کردین درسته؟ نظر دکتر دوم چیه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من ابن سينا مي رم  دكتر جنتي همش به شوهرم مي گفت تو نياز به آي وي اف نداري خودت خوب ميشي  ...

مرکز ابن سینا، جواب آزمایش اسپرموگرامش چجوریه؟ با جزییات مورفولوژی و تعداد دقیق... هست؟

رویان اسپرموگرامش خلاصه ست. مورفو و تعداد رو برای زیر یک میلیون نمیزنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون همچنین من فقططططط سد جلو راهم رو dfiمیبینم 😂😂😂😂

نه گلم نگران نباش منم با همسرت موافقم احتمال بارداری طبیعی داری. فقط تایمش مشخص نیست. الان میکرو بکنید زودتر ب نی نی تون میرسید

چرا عزیزم رفتم پیش دکترنصر گفت کیفیت تخمک خوب بوده ب خاطر همینم این تعداد جنین تشکیل شده وگرنه با ا ...

یعنی اگر تعداد جنین کمتر باشه به خاطر تخمک ؟آخه من از ۱۰ تا ۲ تاش جنین شد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیزم ان شاء‌الله🤲🤲 خیییلی دعا کن استرس هام داره شروع میشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

از استرس نگو که منبع استرس هستم خودم.برا جفتمون دعا میکن استرس نگیریم و مثبت بشیم.همچنین تمام بچه های گروه🙏

نیاز ب دستور ارولوژ نداری ک اجازه ی میکرو بهتون بده؟ حتما یه ارولوژ دیگه تو مرکز رو انتخاب کردین درس ...

بله 

رفت پيش دكتر آراسته 

نظر ايشون هم به اين زودي به آي وي اف نبود 

ولي دكتر طرازي تا آزمايشش رو ديد گفت بايد ميكرو كنيد 

بعد به دكتر آراسته كه گفتيم دكتر زنان گفته ميكرو 

آزمايش ايدز و هپاتيت نوشت 

فكر كنم ببره اجازش رو بده 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

مرکز ابن سینا، جواب آزمایش اسپرموگرامش چجوریه؟ با جزییات مورفولوژی و تعداد دقیق... هست؟ رویان اسپرم ...

بله دقيقه 

تعداد 

مورفو و نوعش 

تحرك و كلاسش رو مشخص مي كنه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام زینب جان دکتر برام اسپرین داده عوارضش خوندم میترسم بخورم اخه من غلظت ندارم باردارطبیعی هستم فشا ...

عزیزم شما قرص سرماخوردگی هم عوارضش رو بخونی عمرا بخوری ولی وقتی دکتر داده بخور گلی

و اگر خیلی نگرانی نهایت از یه متخصص زنان دیگه بپرس

کلا هر دارویی تحت نظر دکتر رو با خیال راحت بخور😉😉😉

نه یادمه شمارو که بهم گفتید اما مورفو تحرک یادم رفته بود با تغذیه ودارو وضعیت همسرتون بهتر نمیشه؟ ...

چیگار کردی عزیزم از نظر تغذیه؟؟

تسه بیهوشی داره؟بعدش میتونن رانندگی کنن؟؟

یعنی اگر تعداد جنین کمتر باشه به خاطر تخمک ؟آخه من از ۱۰ تا ۲ تاش جنین شد 

نه عزیزم

تعداد تخمک من بیشتر بوده و تازه اسپرم هم خیلی از شما ضعیف تر بوده برا همین گفت با وجود این اسپرم خیلی بد، تعداد جنین خوبه. یعنی با توجه ب شرایطمون گفت تعداد خوبه.منظورش این بود اگه تخ؟ک مشکل داشت همین جنینا هم نداشتی

از استرس نگو که منبع استرس هستم خودم.برا جفتمون دعا میکن استرس نگیریم و مثبت بشیم.همچنین تمام بچه ها ...

قربونت عزیزم

الهی آمین👶❤

بله  رفت پيش دكتر آراسته  نظر ايشون هم به اين زودي به آي وي اف نبود  ولي دكتر طراز ...

تعداد و مورفو همسرت رو میشه بهم بگی؟

درمورد تسه و نمونه از اسپرم یا فریز اسپرم نظری نداشتن؟