2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
آره علتش همینه و ارثی نیست  شغل همسر منم پشت سیستم و نت هست جنتی تا اینجا چ اقدامی براتون کرد ...

خب مال همسر شماهم علتش باور کن همینه

هرچی میکشیم از دست اشعه سیستم واینا هست

هرچقدرم به شوهرامون برسیم بی فایدست بخاطر شغلشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نهههههه اتفاقا امثال شما رو راحت میکرو می‌کنه  Dfiکه دید دیگه اصصصصلا آنالیز اسپرم رو نگاهم ن ...

عزیزم وقتی فاکتورای اسپرم پایین باشن قطعا dfi هم بالاست ولی چون تعداد اسپرممون پایینه ازمایش تانل برا ما جواب نمیده و نمیدونیم دی اف آی چند هست. چون میگن آزمایش دقیقی هست و با تعداد اسپرم پایین نمیتونیم انجام بدیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم بچه هایی ک میکروکردن این علایمی ک شما گفتید رو اکثرا داشتن و مثبت شدن. انشالله ک باردار هستی👶 ...

خدا از زبونت بشنوه ولی خیلی نگرانم 

من ۳ سال بیشتر منتظرم که بچه دار بشم 🌷🌷🌷

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من هنوز پام نرسیده به تهران  همسرم توهم زده که ما طبیعی میشیم  میگم دکتر گفته اهدایی تو ...

یعنی هنوز جنتی ویزیت نشدی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم وقتی فاکتورای اسپرم پایین باشن قطعا dfi هم بالاست ولی چون تعداد اسپرممون پایینه ازمایش تانل بر ...

توکل بر خدا 

بنظرم دکتر اورولوژیست وجنین شناس خوب انتخاب کنی نتیجه میگیری چون آزو که نیستن 

نمونه خوب نباشه یعنی کدوم فاکتورش خوب نباشه؟ مورفو؟ آخه تعداد خوبه خداروشکر. انتظار دارن روز پانکچر ...

اره احتمالا انتظار دارن مورفو بهتر شه ....چون تقریبا پنجاه روز مکمل خورده ...ولی فک نمیکنم خیلی تغییری کرده باشه احتمالا تسه کنن ....اخه چون من برا تعیین جنسیت رفته بودم میخان  به خواست و اراده خدا تعداد جنین بیشتری داشته باشم ...شاید به خاطر همین تسه میکنن

اون سوییتی که شمارفتید آشپزخونه داره؟شبی چند هزینه؟

نه اشپزخونه ندارند هیچ کدوم..

مسافرخونه است..

یک بار شبی ۱۸۷ تومان اخرین بار مثلا هتل بود شبی ۱۹۰ تومان که هر دوشون عین هم بود و فقط اسماشون فرق داشت..

سوییت نمیدونم کجا داره و چه قیمتی؟

اره احتمالا انتظار دارن مورفو بهتر شه ....چون تقریبا پنجاه روز مکمل خورده ...ولی فک نمیکنم خیلی تغیی ...

عزیزم ارولوژ ابن سینا همسرت چندبار ویزیت شد؟ سریع اجازه میکرو بهتون دادن؟

دکتر من گفت حتما باید بزنی گفت بخشنامه وزارت بهداشته که باردارا بزنن،،،  درضمن از داروخانه ها پ ...

ااااا چی بگمممم ایشالا هرچی خیره بشه برامون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه  ولی ایننننقددددررررر تحقیق کردم این یکسال که کل دکترا رو ریز به ریز میشناسم تهران

بسلامتی انشالله ب نتیجه دلخواهتون برسید. پناه1989 هم تعداد همسرش هجده میلیون و مورفو صفر هست و ابن سینا رفته.

عزیزم ارولوژ ابن سینا همسرت چندبار ویزیت شد؟ سریع اجازه میکرو بهتون دادن؟

من ابن سينا مي رم 

دكتر جنتي همش به شوهرم مي گفت تو نياز به آي وي اف نداري خودت خوب ميشي 

ولي تو دوتا آزمايش همه فاكتورهاش افت كرد 

با وجود مصرف دارو ها 

ما هم دكترش رو عوض كرديم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

خدا از زبونت بشنوه ولی خیلی نگرانم  من ۳ سال بیشتر منتظرم که بچه دار بشم 🌷🌷🌷

عزیزم انشالله مامان میشی نگران نباش، بسپار ب خدا👶❤  آرزو میکنم دلت رو شاد کنه