2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
دکتر من گفت حتما باید بزنی گفت بخشنامه وزارت بهداشته که باردارا بزنن،،،  درضمن از داروخانه ها پ ...

عزیزم پیدا هم نکردی اینقدر نگران نباش..

شما و شوهرت هستید دیگه رفت و امدها رو کم کنید و مراقبتتون رو بسیار..

توکل کنید به خدا خیلی هم اسیر این دستورات وزیر بهداشت و مرکز بهداشت و بخشنامه هاشون نشید..

توکل کن به خدا و مراقبت کن امسال هم مثل سالهای قبل..زایمان هم کردی به سلامتی سر کار نمیری و رفت و امدها رو کمتر میکنی و ایمنی از انفولانزا..

روح باید قوی باشه...استرس امپول گیرم نیومد و واقعی باشه و تقلبی نباشه خودش باعث پایین اومدن سیستم دفاعی بدن میشه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها یادم نمیاد استرادیول شب رو خوردم یا نه چیکار کنم الان؟

بی خیال فک کن خوردی..

یک دونه کم و زیاد شدن مشکلی ایجاد نمیشه..

من که یک بار به جای استرادیول پرد خوردم بعد فهمیدم تو یک روز ۴ تا پرد خوردم و ۲ تا استرادیول😁😁

اخه خیلی شبیه هم هستند الان دیگه جداشون کردم قاطی نکنم

سلام خانمای گل 

من اومدم واسه انتقال با دلهای پاکتون واسم دعاااا کنید 

در حقم دعااا کنید تا مستجاب بشه خیلی خیلی ممنونم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام  من امروز رفتم بیمارستان کارت جنین هام رو گرفتم ۹ تا جنین تشکیل شده ولی جنین شناس گفت ۵ ...

سلام عزیزم توچرابدترازمنی؟؟؟ بابا انرژی مثبت بده به جنینات مثلامامانشونی ها. بازشکرخدا9داری و5تاش عالیه دیگه. 😍😍😍

عزیزم سال ۹۷ هم حرکت و هم مورفو همسرم صفر بود که جنین تشکیل نشد.۹۸ مورفو یک شد و حرکت صفر.یه جنین ۳ ...

سلام عزیزم تسه خیلی درد داشت واسه همسرت؟ منم همسرم این شکلی هست ولی ماdfiندادیم نمیدونم بگیم تسه کنن, اخه من سری قبل5تاتخمک داشتم1جنین سه روزه شد

@زینبی_بابا     عزیرم میگه درمان دارویی ممکنه جواب نده و لولمو میخواد برداره با لاپاراسک ...

عزیزم میگم کاش بگی باشیمی درمانی بندازن بچه رو قبول نکن بنظرم لوله توبردارن. 

چون چسبندگی هم بشه بعداحل میشه 

اره عزیزم منم مثبت شدم شکر خدا امروز باز هم تست دادم بتا دو برابر شده بود یکمی خیالم راحت شد

سلااااام به به تبریک میگم مامان شدنتو 

وای که امروز صبح چقدر خوشحال شدم که دیروز دوتا مامان داشتیم. 😍😍😍

انشالله 9ماه بعدبشادی بغلش کنی التماس دعا, واسه هممون دعاکن این روزهاروببینیم. منم دل تودلم نیست خداکنه منم اینبار جنینام خوب بشن

دکتر من گفت حتما باید بزنی گفت بخشنامه وزارت بهداشته که باردارا بزنن،،،  درضمن از داروخانه ها پ ...

منم از بهداشت پرسیدم گفت نداریم ( طرف شرق  تهران) گفت آزاد بگیر مثل ماسک که گفتند توبهداشت رایگان میدندولی همش حرف میزنن کو عمل.دکتر منم گفت حتما بزن  

سلام خانمای گل  من اومدم واسه انتقال با دلهای پاکتون واسم دعاااا کنید  در حقم دعااا کنید ...

سلام عزیزم توکل بخدا ایشالا دو هفته بعد با یه بتای خوب دلت شاد بشه عزیزم 🙏🙏 ماهم خوشحال میشیم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..