2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما چند بار سونو شدی تا تاریخ پانکچر  معلوم بشه؟

فردا سونو پانکچر دارم نمیدونم بازم دارم یا نه اما انگار یکیه فقط تا زمان پانکچر 

فردا روز نهم پریودی میشه

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

@زینبی_بابا    

سلام عریزم خارج رحمی تایید شد الان تو مطب یه دکتریم که فلوشیپ لاپاراسکوپی داره نشستم ببینم چی میگه نظر شما چیه؟ بتای چهارشنبه 1800 و بتای امروزم 3400 هستش متخصص زنانم میگه احتمالا دارو تاثیر نذاره لاپاراسکوپی باید بشی اینیم که الان مطبش نشستم همون بیپارستان دولتی که چند شب پیش رفتم میره میترسم برم اونجا به رحم و لوله و تخمدانم دست بزنم 

میگم بیام تهران دکتر زنانم میگه ممکنه لوله ات بترکه

میشه راهنماییم کنی چون من به دکترای اینجا هیچ اعتمادی ندارم

فردا سونو پانکچر دارم نمیدونم بازم دارم یا نه اما انگار یکیه فقط تا زمان پانکچر  فردا روز نهم ...

آهان 

پس یک سونو روز اول یادوم برای شروع داروها

و‌یه سونو روز نه یا ده برای تعیین روز پانکچر

سلام  من امروز رفتم بیمارستان کارت جنین هام رو گرفتم ۹ تا جنین تشکیل شده ولی جنین شناس گفت ۵ ...

عزیزم چرا اینقدر نا امیدی.این همه جنین خوب داری.ایشالله مامان میشی با اولیش

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
نه گلم فریز کزدم

سلام عزیزم خداروشکر تعداد جنین هاتون خوبه😍 ایشالله که با اولین انتقال مامان میشی دوباره🤲

گلم شما چند تا تخمک داشتین که ۹ جنین تشکیل شد؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
شماها بینتون کسی هست ک همسرش هم حرکت شکل صفر باشه ولی تعداد داشته باشه ها!! و دی اف ای پنجاه باشه از ...

عزیزم سال ۹۷ هم حرکت و هم مورفو همسرم صفر بود که جنین تشکیل نشد.۹۸ مورفو یک شد و حرکت صفر.یه جنین ۳ روزه ضعیف تشکیل شد که انتقال دادم منفی شد.امسال جنین شناس گفت تنها راهش تسه یا همون نمونه از بیضه هستش که خداروشکر نتیجه عالی بود.۸ تا جنین تشکیل شد.تا ساعاتی دیگر میگم‌ که نتیجه انتقال چی هست.

خدایا شکرت  
به امید خدا سه شنبه باید برم...خیلی برام دعا کنین...خیلی

منم دوشنبه قراره برم. ایشالا دوشنبه سه شنبه بهترین روزهای عمرمون خواهد بود. همش به یاد تو و نوشینم. الهی هممون با هم دلمون شاد شه

سلام به همه خانمای عزیز

ممنون میشم جواب سوالمو بدید

من چند سال پیش pgd دو سری انجام دادم و جنینام ناسالم بودن. یکبار با تخمک خودم یکبار با تخمک اهدایی که دو تا دونش سالم بود که انتقال دادم منفی شد.. 

الان میخوام دوباره ivfکنم به نظرتون pgd انجام بدم؟ 

نکتش اینه اسپرمای شوهرم خییییلی بد بود و الان عالی شده بعد عملش