2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
والله من فعلا دعا میکنم جنین تشکیل بشه ،فکر نکنم بالای ۱۰ تا بشه ،چون بار اول ۱۰ تا و بار دوم ۷ تا ت ...

برا این پرسیدم ک یکی از بچه ها گفته بود آمریکا جنین سه روزه فریز رو قبول ندارن. شما گفتی رویان تنها مرکزیه ک اینکارو میکنه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم یعنی میگی عمل باز انجام بدم میگن بعدا چسبنوگی میاره که چرا لاپاراسککپی میگی نه؟ مگه عوارضش کم ...

فدات شم گفتم لاپراسکوپی بله، باز چسبندگی میاره 

با دارو در درجه اول منظورم بود، داروی متوتروکسات 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش عزیزم، نی نی جاش عااالیه، سعی کن حواست پرت کنی و به این چیزا فک نکنی

مرسی عزیزم دعا کن بسلامت نی نی بغل کنم البته ایشالا هممون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام  من امروز رفتم بیمارستان کارت جنین هام رو گرفتم ۹ تا جنین تشکیل شده ولی جنین شناس گفت ۵ ...

سلام خیلی عالیه از سیزد تا نه تا تشکیل شده. من همسرم پارسال مورفو یک بود از 25 تا 8تا تشکیل شد ک کیفیت نداشتن.

بنظرم خداروشکرنتیجه خوبی گرفتید

دکترت رو عوض کردی؟ میشه بدونم بعد از مام کدوم مرکز رفتی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
با عرض معذرت از همه دوستان بخاطر این پست که اینجا گذاشتم. و با اجازه از کاربر @عشق۱۱۰   &nbs ...

فدات عزیزم ممنونم محبت داری😍😍😍

خوشحال شدم تیکر بارداریتو دیدم😘😘🤗🤗دعا کن منم این روزا رو ببینم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم منم یه چند روز اینجوری بودم، البته آزمایش ادرار بدی و. چک بشی بد نیست، ولی به من گفتن برای تست ...

ممنونم عزیزم ، اره برم ازمایش بدم خیالم راحت بشه ، غذا میخورم دراز میکشم حرکت میکنه ولی خب شدتش کم شده، برام دعا کنید این چندهفته هم بسلامتی بگذره ان شاالله

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘