2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
مدیونی من رو هم دعا نکنی..😜 من و شوره پنج شنبه آزمایش داریم برامون دعا کنید.. دوستان به شدت استرس ...

ستاره جون ایشالا شماوشوره عزیز وهمه ی انتقالیا مثبت بشید وحس خوب مامان شدن وتجربه کنید 😍

سلام من چند روز دیگه میرم پانکچر خیلی تخمدان هام درد میکنه زیر شکمم هم به شکل کاملا مشخصی ورم کرده نمیتونم خیلی خم بشم و ... دکترم میگه طبیعیه ولی من هی فکر میکنم الانه که تخمکا آزاد بشن

البته از امروز برام آمپول ستروتاید هم داده

ولی کلا حال عمومیم خوب نیست

شما هم اینجوری بودین؟یا من مشکل دیگه دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم ان شاء الله.. فقط یکی دو روز خییلی حالم بد بود سردرد و کمردرد ولی بقیه روزها علامتی نداشتم و ...

عزیزم از لکه بینی نترس تو ای وی اف طبیعیه انگار ..من الان نه هفته ام از هفته پنجم لکه بینی دارم ..دکتر میگه طبیعیه تا زمانی که قرمز نشده نترسین..حتی پروژسترونمم زیاد نکرد 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ستاره جون ایشالا شماوشوره عزیز وهمه ی انتقالیا مثبت بشید وحس خوب مامان شدن وتجربه کنید 😍

ممنونم ان شاء الله....😍🤲😚😚

نمیدونم چرا از صبح استرس گرفتم.

دوست دارم بخوابم صبح پنج شنبه بیدار بشم..

نمیگذره این روزها😞😞کلا تو خونه زندانی ام😞

دعا کن برای ارامشم🙏🏻🙏🏻

عزیزم از لکه بینی نترس تو ای وی اف طبیعیه انگار ..من الان نه هفته ام از هفته پنجم لکه بینی دارم ..دک ...

ممنونم اره باید دلمون رو بزرگ کنیم...

میترسم این همه دوا و امپول و استرس تهش منفی شدن ازمایش بشه😣

دعا کن🙏🏻

ممنونم ان شاء الله....😍🤲😚😚 نمیدونم چرا از صبح استرس گرفتم. دوست دارم بخوابم صبح پنج شنبه بیدار ...

میفهممت خیلی روزای طولانی ایه 😕😕😕شوهرمنم عین شما مگه میذاشت بلند بشم کاری کنم ازترس اینکه منفی بشم وغربزنه منم همش استراحت بودم حتی روز ازمایش میگفت اروم اروم راه برو 😐😐😐بخدا اونایی که بیخیالن سرکارمیرن مثبت میشن ‌..حالا بیا به شوهرا حالی کن مگه قبول میکنن ...ایشالا که مثبت میشی و این روزای انتظارت شیرین میگذره 

ممنونم اره باید دلمون رو بزرگ کنیم... میترسم این همه دوا و امپول و استرس تهش منفی شدن ازمایش بشه😣 ...

نمیشه عزیزم ..توکلت بخدا باشه .از ته ته قلبت فقط امیدت به خدا باشه ..خدا نا امیدت نمیکنه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ممنون عزیزم ممنون از انرژی خوبی که شما خانم های گل میدین 😍😍😍 هیچکی مثل خودمون ما رو درک نمی کنه

خدایا شکرت
ممنونم اره باید دلمون رو بزرگ کنیم... میترسم این همه دوا و امپول و استرس تهش منفی شدن ازمایش بشه😣 ...

ستاره جون فکر نکن بهش استرس بدتره ان شالله خدا کمکون می کنه خودش صلاح همه رو بهتر می دونه 

خدایا شکرت
ملیکا جان تبریک میگم ایشالله همه چیز عالی پیش میره برات به امید خدا. عزیزم من رو دعا کن روزهای سختی ...

ممنونم عزیزدلم.ان شاالله که خدا بهترین راه رو جلوی پات میزاره و همه چی خوب پیش میره و ان شاالله به زودی مامان میشی گلم.

خدایا شکرت  

گره های جای آمپول خوب شده؟ یا هنوز هست برا من یطرف خوب شده یطرف دیگه زده

خدایا شکرت
میفهممت خیلی روزای طولانی ایه 😕😕😕شوهرمنم عین شما مگه میذاشت بلند بشم کاری کنم ازترس اینکه منفی بش ...

قربونت😚😚😚

انتقال قبلی ام مثبت شد و قلب تو اوایل هفته ی ۹ از کار افتاد و سقط کردم هنوز و هنوزه میگه فلان روز غذا درست کردی باعث قلب از کار بیفته..

حالا من نه قابلمه بلند کردم نه ظرف شستم هییچ کار یک روز یک قابلمه ی شش نفره اش درست کردم فقط (بعد مثبت شدن ازمایشم بود) بهش میگم عزیزم من خونریزی نکردم، بچه خودش سقط نشد قلب از کار افتاد به کمک قرص سقط کردم چه ربط به اش درست کردن من داشت😡 من هم اینطوری دارم میکشم از دستش...😁