2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
الهی دلت شاد باشه...ایشالله سه تامون این هفته شاد بشیم...منم خیلی برای تو و نوشین دعا میکنم🌸😍

مدیونی من رو هم دعا نکنی..😜

من و شوره پنج شنبه آزمایش داریم برامون دعا کنید..

دوستان به شدت استرس هام داره شروع میشه برای پنج شنبه تو رو خدا خیییلی دعام کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیونی من رو هم دعا نکنی..😜 من و شوره پنج شنبه آزمایش داریم برامون دعا کنید.. دوستان به شدت استرس ...

انشالله که مثبتین. علایم داری عزیزم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
نه گلم بذار. درد نکش هیچ اشکالی نداره منم گذاشتم اون موقع 😅 😅 

ممنونم عزیزم😂من می خواستم بزارم شوهرم نمیذاشت میگفت ضرر داره داشتم یواشکی میذاشتم دید از دستم گرفت الان  رفت بیرون اومدم بزارم دیدم بسته شیافو با خودش برده😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم 😢😢😢😢 الهی بمیرم اینا دستی دستی داشتن نابودت میکردن  عزیزم هر چه زودتر زیر نظر ی ...

عزیزم یعنی میگی عمل باز انجام بدم میگن بعدا چسبنوگی میاره که

چرا لاپاراسککپی میگی نه؟ مگه عوارضش کمتر نیس و مراقبت های بعد عملش

ملیکا جون خیییییلی خیییییییلی خوشحال شدم😍😍😍😍😍 خداروشکر... بارداری خوبی داشته باشی... ان شاء ...

ممنون ستاره جون.ان شاالله قسمت همه دوستای خوبم.ان شاالله خبر مثبت شدنشون رو بشنویم.

خدایا شکرت  
انشالله که مثبتین. علایم داری عزیزم

ممنونم ان شاء الله..

فقط یکی دو روز خییلی حالم بد بود سردرد و کمردرد ولی بقیه روزها علامتی نداشتم و الان هم ندارم. فقط صبح امروز لکه بینی بسیار کم و کمرنگ داشتم با کمردرد که باعث شد کلا صبح رو دراز کشیدم.

@زینبی_بابا   زینب جان خداروشکر مثبت شدم.بتام روز ۱۲ ۹۷/۶شده.ممنونم از تمام حرفای دلگرم کننده ...

ملیکا جان تبریک میگم ایشالله همه چیز عالی پیش میره برات به امید خدا.

عزیزم من رو دعا کن روزهای سختی رو میگذرونم